eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Sztárvallomás: "Halálosan szerelmes vagyok - de nem boldog"

"Halálosan szerelmes" a férjébe Nicole Kidman, azt azonban mégsem meri állítani, hogy a házassága boldog lenne. "A szerelem nem garancia a tartós kapcsolatra" - vallotta be a színésznő az Interview című amerikai magazinnak.

"Soha nem tudhatja az ember, hogyan alakulnak a dolgai" - mondta a színésznő az amerikai lap újságírójának, akinek elárulta azt is, hogy a férjével, Keith Urban country zenésszel keményen dolgoznak azon, hogy a házasságuk működjön. A pár tavaly júniusban házasodott össze Sydney-ben, de a mézeshetek nem tartottak sokáig, a férfi ugyanis négy hónappal később bevonult az elvonókúrára.

Amikor az újságíró megjegyezte, hogy olyan boldognak látszanak együtt, a színésznő azzal válaszolt: "Én ezt soha nem állítottam".

Kidman egyébként azt sem zárja ki, hogy lemond sikeres hollywoodi karrierjéről. "Találtam más dolgokat, amelyek tökéletesen betöltik az életemet" - jelentette ki a 40 éves színésznő, akinek két - még Tom Cruise-zal együtt - örökbe fogadott gyermeke van, a 15 éves Isabella és a 12 éves Conor.

A színésznő azonban még nem mondott le arról, hogy szülhet. "Azt hiszem, nagyon szomorú lennék, ha nem lehetne gyermekem. Keith tudja, mennyire szeretnék szülni, és lassan kezd megbarátkozni a gondolattal" - tette hozzá.

Egyelőre azonban marad a munka. Kidman új szerepére készülve komoly hízókúrába kezdett. A The Reader című film története a második világháború utáni Németországban játszódik.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×