INFORÁDIÓ 
2018. december 10. hétfő
Judit

Várható időjárás


A kedd estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Kedd reggelig:
Felhőátvonulások várhatók, eleinte több, később kevesebb felhővel. Zápor, hózápor egyaránt előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 fok körül alakul.
Kedd estig:
Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Havas eső, havazás, eső egyaránt előfordulhat. Az északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

A következő napokban gyengén és erősen felhős területek, illetve időszakok váltják egymást. Szerdán szórványosan előfordul havas eső, hó, hajnalban néhol esetleg ónos eső. Csütörtökön kicsi a csapadék esélye. Pénteken inkább csak délnyugaton valószínű hószállingózás. A hétvégén és a jövő hét elején országszerte erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen számítani lehet csapadékra: eső, ónos eső, havas eső, havazás egyaránt várható. A csípős éjszakákat az ilyenkor szokásosnál hűvösebb nappalok követik.

Készítette: Jenki Szilvia
Készült: 2018. december 10.

Várható időjárás az ország területén kedd estig:

Az éjszaka első felében többnyire kevés lesz a felhő, majd hajnaltájt északnyugaton, nyugaton, később a középső, délután a keleti tájakon is erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható csapadék: hó, havas eső, eső egyaránt eshet. Az északnyugati szél éjszaka fokozatosan mindenütt mérséklődik. Kedden többfelé megélénkül, a Dunántúl északi részén meg is erősödhet a nyugati szél. Éjszaka északkeleten foltokban átmenetileg köd képződhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul, de északkeleten ennél kissé hidegebb is lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 1 és 7 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb.

Jelenlegi időjárás
2018.12.10 23 óra

Békéscsaba 0.6°C erősen felhős
Budapest Pestszentlőrinc 3.5°C felhőtlen
Debrecen -0.2°C derült
Kékestető -3.4°C kissé felhős
Paks 2.1°C felhőtlen
Pér repülőtér 1.1°C felhőtlen
Siófok 3.5°C derült
Szeged külterület 1.8°C felhőtlen
Szolnok repülőtér (dél) 2.2°C derült

 

Országos Meteorológiai Szolgálat

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018