INFORÁDIÓ
2022. szeptember 28. szerda
Vencel

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép az infostart.hu szájtrendszerére (a továbbiakban "Weboldal"), elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

  • A Weboldalon található tartalom az Inforádió Kft. (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Cgt. 01-09-673041) (a továbbiakban a "Kiadó") kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Kiadó fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
  • A Weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.
  • Tilos a Weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Weboldal jogosulatlan felhasználása büntető -és polgár jogi következményeket von maga után.
  • A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre - utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Weboldalon megjelenített, napi eseményekhez kapcsolódó, időszerű gazdasági cikkek vagy e témákról sugárzott művek többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.

 

Az infostart.hu domainnév, az InfoRádió, valamint egyes magazinjainak neve szerzői jogi védelemben, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - hivatkozás kivételével - kizárólag a Kiadó előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségeknek a Weboldalon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

InfoRádió Kft.

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018