eur:
391.56
usd:
372.32
bux:
55848.91
2023. szeptember 27. szerda Adalbert

Vívópercek magazin

Az InfoRádió szakmagazinja a legtöbb olimpiai aranyérmet szállító sportágról, rangos versenyekről, emlékezetes asszókról, legendás magyar klasszisokról, a jelen és a jövő sztárjairól.

A műsor együttműködő partnere a Magyar Vívó Szövetség, támogatója az EximBank és a WestEND.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: hétfőnként 15.45 után.

Adásunkban Dósa Dániel, a sanghaji tőrvívó Grand Prix bronzérmese beszél az olimpiai kvalifikációs célokról, a csapat visszaeséséről és az egyéni előrelépéséről.

Meghallgatom

Műsorunkban a kétszeres világbajnok kardozó Szűcs Luca eleveníti fel az elmúlt szezon legszebb pillanatait, emellett beszél felkészüléséről, céljairól és az olimpiai kvalifikációs időszakról is.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszél az új szezonról, a Vívás Világnapjáról és a versenyzők - kiemelten a nemrég műtött Márton Anna és az egyéni világbajnok Koch Máté - állapotáról.

Meghallgatom

Adásunkban szó esik a Vívás Világnapja közelgő budapesti eseményéről, míg a férfi kardozóknak a párizsi olimpiáig tartó új szezonjáról Decsi András szövetségi vezetőedző, Szilágyi Áron mestere beszél.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a férfi párbajtőrözők szövetségi edzője összegzi a nyári csúcsesemények tanulságait és beszél az olimpiai kvalifikációs időszak folytatásáról.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor, a magyar női kardcsapat szövetségi vezetőedzője beszél a világbajnokság tanulságairól, Márton Anna újabb műtétjéről és az olimpiai kvalifikációs sorozat őszi folytatásáról.

Meghallgatom

Adásunkban a világbajnok párbajtőröző Koch Máté eleveníti fel a milánói vb kulcsfontosságú asszóit, beszél az eltökéltségéről, egyedi stílusáról és az olimpiai kijutási reményekről is.

Meghallgatom

Adásunkban a magyar kardvívás két új világbajnoka, Márton Anna és Gémesi Csanád nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány, a párbajtőröző Koch Máté mestere összegzi a három arany- és egy bronzéremmel zárt milánói világbajnokság tapasztalatait.

Meghallgatom

Adásunkban a vb főtáblás küzdelmeinek kezdete előtt nyilatkozik az egyaránt kiemelt Márton Anna, Kun Anna, Siklósi Gergely, Szilágyi Áron és Szatmári András is.

Meghallgatom

Műsorunkban Szetey András, a Magyar Vívó Szövetség kommunikációs igazgatója beszél a milánói vb előtti felkészülésről és a célokról.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás szövetségi vezetőedző beszél a krakkói Európa Játékokon aratott sikerről és a milánói világbajnokság előtti felkészülésről.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitánnyal elemezzük az Európa Játékok csapatversenyeit.

Meghallgatom

A műsorban Krakkóból, az Európa Játékokról Boczkó Gábor szövetségi kapitány és az ezüstérmes tőröző Pásztor Flóra nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a plovdivi egyéni Európa-bajnokságon ezüstérmes kardozó Szatmári András és a bulgáriai versenyt kihagyó háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a férfi párbajtőr szakág vezetőedzője nyilatkozik a péntektől vasárnapig tartó olimpiai kvalifikáció egyéni plovdivi vívó Európa-bajnokságról, a közelgő Európa Játékokról és tanítványáról, a világbajnok és olimpiai ezüstérmes Siklósi Gergelyről.

Meghallgatom

Adásunkban Kreiss Fanni nyilatkozik a Tbilisziben rendezett tőr Világkupa-versenyről, majd megszólal a kardozó Horváth Gergő, aki a budapesti U23-as Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett.

Meghallgatom

Műsorunkban a Budapesten rendezett U23-as Európa-bajnokság tanulságait összegezzük, emellett szó esik a krakkói Európa Játékok prioritásairól is.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány értékeli a hétvégi nemzetközi versenyeken, részletesen beszél Koch Máté isztambuli Világkupa-ezüstérméről, és kitér a kedden kezdődő budapesti U23-as Európa-bajnokságra is.

Meghallgatom

Adásunkban a világbajnok kardozó Szatmári András nyilatkozik a madridi Világkupa-versenyről, amelyet a magyar csapat tagjaként megnyert, egyéniben pedig a hatodik helyet szerezte meg.

Meghallgatom
×
×
×