INFORÁDIÓ
2023. február 8. szerda
Aranka

Világszám


Minden héten útra kelhet az InfoRádió utazási magazinjával. Bejárhatja kedvenc nyaralóhelyeit, kiválasztja a következő téli/nyári úti célt, felkészülhet a nagy utazásra.

Ha utazását tervezi, ha éppen visszatért egy hosszú hétvégéről, ha arra kíváncsi, hogy hol lehet nyáron telelni, vagy télen feltöltődni, hallgassa az InfoRádió utazási magazinját! Hetente kétszer, pénteken és szombaton megtudhatja, hogy melyek a világ legjobb szállodái, hol van a legszebb homokos tengerpart, hol mérik a legjobb bort, és mit érdemes megnézni egy-egy európai nagyvárosban. Akár útikönyvek helyett is, kapcsoljon az InfoRádióra, vagy hallgassa meg itt a Világszámot!

E-mail: vilagszam@inforadio.hu

Adás: péntek, 19.00-19.30; szombat, 10.00-11.00


A Világszám magazin 2023. február 4-i adása

A téma: Monaco

A Világszám magazin 2023. január 28-i adása

Ezen a héten Afrikába látogatunk el, azon belül is a Szahara alatti egzotikus vidékekre. Elmesélem mire kell vigyázni, odafigyelni és azt is, hogy miért lehet egy fantasztikus élmény egy itteni szafari túra. 

A Világszám magazin 2023. január 21-i adása

A téma: Svédország

A Világszám magazin 2023. január 14-i adása

Ezen a héten a Feröer-szigetekre viszem el önöket, ahol a mesébe illő tájak bebarangolásán kívül megvitatjuk a delfinvadászat létjogosultságát is. A műsor második felében pedig Dániába látogatunk.

A Világszám magazin 2023. január 7-i adása

Ezen a héten egy csodálatos Gasztrotúrára viszem el önöket. Bejárjuk a világot, miközben finomakat és különlegeseket falatozunk. Tartsanak velem!

A Világszám magazin 2022. december 31-i adása

Ezen a héten elbúcsúztatjuk 2022-t. Tartsanak velem az év utolsó napján is, amikor elmesélem szilveszteri kalandjaimat a világ minden szegletéről.

A Világszám magazin 2022. december 24-i adása

A világbajnokság véget ért, összegezzük a tapasztalatokat. Ezután visszatérünk Európába, és megnézzük, hogy a Covid után mi történt az adventi vásárokkal, hogyan ünneplik idén a karácsonyt.

A Világszám magazin 2022. december 17-i adása

Ismét Katarba kalauzol minket Kiss Róbert Richárd, ahol immár a világbajnokság döntőjére készülnek. Emellett egy könyv kapcsán Irakba is ellátogatunk.

A Világszám magazin 2022. december 10-i adása

Ezen a héten ismét Katarba viszem el önöket, hiszen rengeteg izgalmas részlet maradt ki a múltheti adásból. Elmesélem milyen a bejutási rendszer a stadionokba és sok más érdekességet is.

A Világszám magazin 2022. december 3-i adása

Ezen a héten Katarba viszem el önöket. Elmesélem, hogyan lehet egyáltalán bejutni az Emírségbe, mert ez sem egyszerű, valamint, hogy milyen a hangulat a focimeccseken.

A Világszám magazin 2022. november 26-i adása

Ezen a héten Horvátországba látogatunk annak apropóján, hogy a Horvát Idegenforgalmi Közösség a héten ünnepelte 25. születésnapját, melyen részt vett Monica Udovicic turisztikai miniszter is, akivel többek között a jövőképről is beszélgettünk.

A Világszám magazin 2022. november 19-i adása
A Világszám magazin 2022. november 12-i adása

Ezen a héten Üzbegisztánba látogatunk. Elviszem önöket Szamarkand, Buhara és Xiva csodálatos utcácskáiba, megkóstoljuk a medvevért és metróval is utazunk. A műsor végén pedig még Azerbajdzsánba is ellátogatunk.

A Világszám magazin 2022. november 5-i adása

Ezen a héten folytatjuk az érdekes, akár veszélyes kalandok feltérképezését. Sok olyan történetet hoztam ismét önöknek, amiből jócskán okulhatnak és amiket nekem sajnos még a saját káromon kellett megtapasztalnom.

A Világszám magazin 2022. október 29-i adása

A téma: Richárd kalandos utazásai

A Világszám magazin 2022. október 22-i adása

Ezen a héten Ciprusra látogatunk, ahol igazán izgalmas, megújult turisztikai koncepcióval várják a látogatókat. Hatalmas hangsúlyt fektetnek a nem tengerparti területek népszerűsítésébe és az egész éves programlehetőségekbe. Ezekről lesz szó ebben a műsorban. Tartsanak velem!

A Világszám magazin 2022. október 21-i adása
A Világszám magazin 2022. október 15-i adása

A téma: Etiópia, Eritrea

A Világszám magazin 2022. október 8-i adása

A téma: Albánia, USA

A Világszám magazin 2022. október 1-jei adása

Elviszem önöket Azerbajdzsánba, ahol ellátogatunk Bakuba, elmegyünk Quba teleplésre és Kinaligot is felfedezzük. A műsor második felében pedig Bulgáriában kalandozunk majd.


×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018