INFORÁDIÓ
2021. július 30. péntek
Judit, Xénia

Orvosmeteorológiai percek


Orvosmeteorológiai percek az InfoRádióban - hétköznapokon több alkalommal.

A műsor támogatója a Richter Gedeon Nyrt.

Adás: hétköznap, 7.20, 8.20, 16.20, 17.20


Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 28-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, napos az idő. A gyógyszerek megfelelő tárolásáról Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 27-i adása
Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 26-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, napos az idő. Nyakunkon a parlagfű-szezon, az allergiás panaszok megelőzési módjairól Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 23-i adása

Frontmentes, napos az idő, a hétvégét érdemes lesz a szabadban tölteni. A napozást követő bőrápolásról Szabó Dalma kérdezte Kovács Gábor doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 22-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, napos az idő. A parlagfűszezon ugyan csak augusztusban kezdődik, de az allergiások már most elkezdhetik az antihisztaminok szedését, hogy jövőbeli panaszaikat megelőzhessék. Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 21-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, napos az idő. A csapadékos időjárás előnyeiről és hátrányairól Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 20-i adása

Fronhatás nem terheli a szervezetünket, napos az idő. A fővárosban és a nagyobb városokban élőknek érdemes jobban odafigyelniük a meleg ellenni óvintézkedésekre. Szabó Dalma kérdezte Szegheő Péter doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 19-i adása

Enyhe hidegfronti hatás van, csapadékos az idő. A magas páratartalmú levegő előnyeiről és hátrányairól Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 16-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, csapadékos idő várható ma és a hétvégén is. A légkondicionálók megfelelő használatáról Szabó Dalma kérdezte Kovács Gábor doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 15-i adása

Fronthatás ma nem terheli a szervezetünket, napos az idő. Az elmúlt nap csapadékos időjárása után még inkább megemelkedett a levegő páratartalma, ami valamennyiünk szervezete számára megterhelő lehet. Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 14-i adása

Hidegfronti hatás van, csapadék várható. A változékony időjárás szervezetünkre gyakorolt hatásairól Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 13-i adása

Fontmentes, meleg, nyári az idő. Továbbra is kánikula várható, ezért fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő folyadékpótlásra és lehetőleg kerülni kell a napon való tartózkodást a déli órákban. Szabó Dalma arról kérdezte Szegheő Péter doktort, hogy mi a teendő ájulásos rosszullét esetén.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 12-i adása

Itt az újabb felmelegedés 35 fokot is elérő nappali hőmérsékleti értékekkel, magas páratartalommal. Fronthatás ezekben a napokban előreláthatólag nem terheli majd a szervezetünket. Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 9-i adása

Hidegfronti hatás van, csapadékos az idő. A lehűlés elenére a magas relatív páratartalom miatt érezhetjük ugyanolyan fülledtnek a levegőt, mint az elmúlt napok kánikulai időjárása alatt. Szabó Dalma kérdezte Kovács Gábor doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 8-i adása

Fontmentes, meleg, nyári az idő. Továbbra is kánikula várható, ezért fokozott figyelmet kell fordítanunk a megfelelő folyadékpótlásra, valamint érdemes kerülnünk a napon történő munkavégzést a déli órákban. Az egészségünk megóvásához ilyenkor szükséges óvinétkezésekről Kozma Ákos beszélt az InfoRádiónak.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 7-i adása

Fontmentes, meleg, nyári az idő. Továbbra is kánikula várható, ezért fokozott figyelmet kell fordítanunk a megfelelő folyadékpótlásra, valamint érdemes kerülnünk a napon történő munkavégzést a déli órákban. Az egészségünk megóvásához ilyenkor szükséges óvintékezésekről Kozma Ákos beszélt az Inforádiónak.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 6-i adása

Folytatódik a meleg és száraz időjárás, így a szokottnál is nagyobb figyelmet kell fordítani a megfelelő folyadékbevitelre. Azonban nem mindenkinek egyforma a napi folyadékszükséglete - figyelmeztet Szegheő Péter doktor, akivel Rozgonyi Ádám beszélgetett. 

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 5-i adása

Itt az újabb felmelegedés, 30-35 celsius fokot is elérő nappali hőmérséklet értékekkel, közelepesen felhős idővel, szorványos záporokkal, zivatarokkal tarkítva. Fronthatás ezekben a napokban előreláthatólag nem tergeli majd a szervezetünket. Kozma Ákos doktort hallják.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 2-i adása

Frontmentes, szeles az idő. A hosszan tartó kánikula után valamelyest fellélegezhetünk, a tegnap átvonuló hidegfront lehűtötte a levegőt, így a szervezetünk regenerálódhat. A szeles, csapadékos időjárás pedig a levegő pollenkoncentrációját is csökkentette, ami szintén jó hír az allergiában szenvedők számára. Szabó Dalma kérdezte Kovács Gábor doktort.

Az Orvosmeteorológiai percek 2021. július 1-jei adása

Frontmentes, napos az idő. A helyenként megerősödő szél és a légköri paraméterek hirtelen változása viszont okozhat panaszokat az erre érzékenyeknél. Szabó Dalma kérdezte Kozma Ákos doktort. 


×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018