eur:
392.55
usd:
373.54
bux:
55945.15
2023. szeptember 27. szerda Adalbert

Hetes magazin

Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30

A műsorban interjút hallhatnak Szikora Melindával, és foglalkozunk a Balatonfüred szereplésével is.

Meghallgatom

Az adásban foglalkozunk a Veszprém remek BL-rajtjával, Gulyás Péter másodedző nyilatkozott, továbbá interjút hallhatnak Klivinyi Kingával, a Budaörs játékosával.

Meghallgatom

A műsorban szezonnyitó interjút hallhatnak Juhász Istvánnal, az MKSZ sportszakmai igazgatójával és foglalkozunk a Mosonmagyaróvár bravúros győzelmével.

Meghallgatom

A műsorban foglalkozunk az MTK női csapatának szereplésével, valamint interjút hallhatnak Lékai Mátéval és a Németországba igazoló Éles Benedekkel.

Meghallgatom

A műsorban a magyar bajnokság most rajtoló új idényével foglalkozunk, kiderül, hogy milyen célokkal vág neki a szezonnak a Győr női és az FTC férfi csapata.

Meghallgatom

A műsorban Bohus Beáta szövetségi edzővel visszatekintünk a női ifjúsági Európa-bajnokságra, és interjút hallhatnak a Spanyolországba igazoló Palasics Kristóffal.

Meghallgatom

A műsorban interjút hallhatnak Gyurka Jánossal, a Mosonmagyaróvár vezetőedzőjével, emellett pedig kiderül, hogy hol tart a Veszprém felkészülése.

Meghallgatom

Adásunkban interjút hallhatnak Elek Gáborral, a másodosztályú Esztergom női csapatának szakmai igazgatójával, aki a Ferencvárosnál eltöltött 15 évről is beszél. Pál Tamarát, a román Gloria Buzau irányítója pedig első tapasztalatairól mesél.

Meghallgatom

Adásunkban részletesen foglalkozunk a Ferencváros női csapatánál történt változásokkal, megszólal Martin Albertsen vezetőedző, Zácsik Szandra, Bordás Réka és Simon Petra, valamint hosszabb interjút hallhatnak az idén 10 éves Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetőjével, Mocsai Tamással.

Meghallgatom

A műsorban visszatekint pályafutására Szekeres Klára, és kiderül, hogy milyen célokkal várja az új szezont a Tatabánya.

Meghallgatom

A műsorban nyilatkozik a Szeged férfi csapatának új vezetőedzője, és részletesen foglalkozunk a női juniorok Európa-bajnoki sikerével.

Meghallgatom

Adásunkban a női NB I-ben újonc Kozármislennyel ismerkedhetnek meg, Kovács Tamás, az akadémia elnöke adott hosszabb interjút.

Meghallgatom

Adásunkban interjút hallhatnak Sótonyi László szövetségi edzővel, miután a magyar junior férfiválogatott ezüstérmes lett a világbajnokságon. Gyene Norbert, a strandkézilabda-válogatott játékosa nyilatkozik az Európa-bajnoki arany és az Európa Játékokon szerzett ezüstérem után.

Meghallgatom

Adásunkból kiderül, hogy milyen céllal vág neki a Bajnokok Ligájának a Debrecen női együttese, megszólal Szilágyi Zoltán vezetőedző és interjút hallhatnak a Vasas női csapatának új mesterével, Konkoly Csabával.

Meghallgatom

A műsorból kiderül, hol folytatja az FTC után Elek Gábor, és interjút hallhatnak Rosta Miklóssal.

Meghallgatom

Adásunkban részletesen foglalkozunk a férfi bajnoki döntővel, Gulyás Péter, a Veszprém másodedzője nyilatkozik, a női válogatott szezonzáró összetartásáról pedig Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány beszél.

Meghallgatom

A műsorban a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjével foglalkozunk, megszólalnak a főszereplők, majd a férfi bajnoki döntőről Nagy László, a Veszprém sportigazgatója nyilatkozik.

Meghallgatom

A műsorban részletesen foglalkozunk a női Bajnokok Ligája közelgő négyes döntőjével, és kiderül, hogyan jutott vissza az élvonalba a Vasas.

Meghallgatom

Adásunkban Kisfaludy Anett a Ferencváros, Nagy László sportigazgató pedig a Veszprém szezonhajrájáról beszél, majd nyilatkozik a 20 éves Kajdon Blanka, aki a következő szezont már a norvég Molde csapatában kezdi.

Meghallgatom

Adásunkban részletesen foglalkozunk a Veszprém Bajnokok Ligája-negyeddöntőjével, Gulyás Péter másodedző értékel, és interjút hallhatnak Császár Gáborral, a Cegléd szakmai igazgatójával.

Meghallgatom
×
×
×