eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Hét összekötözött szarvast találtak egy Ladában

Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság, egy igazoltató rendőr ugyanis hét dámszarvast talált egy Ladában. Az autó utasa - állítása szerint - észre sem vette, hogy szarvasokat szállítanak.

A Somogy megyei Lábod belterületén bukott le az a férfi, aki személyautójában hét, összekötözött lábú dámszarvast szállított. Három állatot a csomagtartóban, hármat a hátsó ülés mögött, egyet pedig a hátsó ülésen, egy kabát alatt talált meg egy igazoltató rendőr.

Karsay Kornél, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta, az autó vezetője azt állította, találta az állatokat, amelyeket pont akkor akart leadni. Utasa ezzel szemben a rendőröknek úgy nyilatkozott, nem is vette észre, hogy hét dámszarvas van a személygépkocsiban. A két férfit kihallgatták és őrizetbe vették, a Nagyatádi Rendőrkapitányság hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytat nyomozást.

A szóvivő az InfoRádió kérdésére elmondta, a hét dámszarvas értéke megközelíti az egymillió forintot. Az állatokat azóta szabadon engedték, de így is nagy az esély arra, hogy elpusztulnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×