INFORÁDIÓ
2021. április 21. szerda
Konrád

Vegyesúszás


Az InfoRádió úszósportmagazinja nem csak úszóknak. Sportolók, versenyek, eredmények és rekordok Magyarországról és az egész világból.

A műsor szakmai partnere a Magyar Úszószövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtökön, 19.30-től.


A Vegyesúszás magazin 2021. április 15-i adása

Adásunkban nagyinterjút hallhatnak Kapás Boglárkával, az Újpest világbajnokával, aki részletesen beszél az elmúlt bő egy év megpróbáltatásai mellett a sikeres építkezéséről, az olimpiai ciklus legszebb és legnehezebb pillanatairól és a Tokió utáni időszakról is. Lesz szó a májusi budapesti Európa-bajnokság fontos információról is, míg Gellért Gábor, a nyíltvízi úszók szakvezetője az átalakított szezonról beszél.

A Vegyesúszás magazin 2021. április 8-i adása

Adásunkban Wladár Sándor és Turi György részletesen nyilatkozik az országos úszóbajnokság fontosabb tapasztalatairól, a májusi budapesti Európa-bajnokságról és a tokiói esélyekről is.

A Vegyesúszás magazin 2021. április 1-jei adása

Adásunkban részletesen áttekintést ad Sós Csaba szövetségi kapitány a Duna Arénában múlt héten rendezett országos bajnokságról, emellett beszél a tokiói csapatról és a budapesti Eb-ről is. Emellett megszólal a műsorban Turi György, a magyar szövetség szakmai alelnöke, a Kőbánya SC vezetőedzője és a Győr versenyzője, Sebestyén Dalma, majd hosszabb interjú következik Németh Nándorral, a BVSC világbajnoki bronzérmesével.

A Vegyesúszás magazin 2021. március 25-i adása

Az adásban nagyinterjú következik a háromszoros világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Hargitay Andrással, a magyar úszóválogatott volt szövetségi kapitányával

A Vegyesúszás magazin 2021. március 18-i adása

Adásunkban Sós Csaba szövetségi kapitány az elmúlt időszak felkészüléséről és a jövő heti országos bajnokságról beszél, majd hosszabb interjú következik a szombatig Törökországban edzőtáborozó Szabó Szebasztiánnal.

A Vegyesúszás magazin 2021. március 11-i adása

Adásunkban Wladár Sándor, a magyar szövetség elnöke az egyre közeledő országos bajnokság meghatározó szerepéről és a májusi, szintén budapesti Eb-ről is beszél, majd interjú következik Szokolai Lászlóval, a Balaton Úszó Klub edzőjével, aki Kalmár Ákos és a világbajnok Rasovszky Kristóf idei felkészülése mellett a szombati dohai nyíltvízi Világkupára is kitér.

A Vegyesúszás magazin 2021. március 4-i adása

Az adásban a szűk 3 éve visszavonult olimpiai bajnok Gyurta Dániel, a NOB tagja a tokiói játékokról és sportdiplomáciai munkájáról is beszél, majd a következő ötkarikás játékok egyik nagy magyar reménysége, a junior vb-győztes Zombori Gábor nyilatkozik.

A Vegyesúszás magazin 2021. február 25-i adása

Az adásban Virth Balázs, Kapás Boglárka mestere a dél-afrikai Stellenboschból jelentkezik, majd hosszabb interjú következik az Európa-bajnoki bronzérmes Burián Katalinnal.

A Vegyesúszás magazin 2021. február 18-i adása

Az adásban Sós Csaba szövetségi kapitány a Tüske-uszodában rendezett felkészülési verseny tapasztalatait összegzi, majd hosszabb interjú következik a vb-ezüstérmes nyíltvízi úszóval, Olasz Annával.

A Vegyesúszás magazin 2021. február 11-i adása

Az adásban szó lesz a májusi budapesti Európa-bajnokság előkészületeiről, majd részletesen fogalalkozunk a múlt hétvégén Nizzában tartott nemzetközi versennyel is: nyilatkozik Bernek Péter, a BVSC rövidpályás világbajnoka és Selmeci Attila, a Honvéd edzője, többek között a 200 méteres pillangóúszásban világcsúcstartó Milák Kristóf mestere.

A Vegyesúszás magazin 2021. február 4-i adása

Az adásban Vermes Albán olimpiai és Európa-bajnoki ezüstérmes úszóra emlékezünk a vele bő egy éve készült nagyinterjú egy részletével, majd hosszabb beszélgetés következik a BVSC-Zugló világbajnoki bronzérmesével, Bohus Richárddal.

A Vegyesúszás magazin 2021. január 28-i adása

Az adásban részletesen is szó lesz az Úszó Nemzet Programról, hosszabban nyilatkozik Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, emellett ismét egy olimpiai éremesélyes versenyzővel következik nagyinterjú, a 2018-ban és 2019-ben remek eredményekkel előrukkoló nyíltvízi klasszis, Rasovszky Kristóf beszél az idei terveiről és a várható tokiói mezőnyről is.

A Vegyesúszás magazin 2021. január 21-i adása

Az adásban hosszabban nyilatkozik Cseh László, a BVSC hatszoros olimpiai érmese és korábbi mestere, Turi György, a Kőbánya SC vezetőedzője.

A Vegyesúszás magazin 2021. január 14-i adása

Az adásban Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, a LEN alelnöke arról is beszél, hogy mindenképpen megrendezik a májusi budapesti vizes Európa-bajnokságot, majd Plagányi Zsolt, a BVSC edzője tanítványai, Burián Katalin, Cseh László és Németh Nándor idei felkészüléséről is beszámol.

A Vegyesúszás magazin 2021. január 7-i adása

Az adásban ezúttal hosszabb interjú hangzik el Kenderesi Tamással és Virth Balázzsal, Kapás Boglárka edzőjével.

A Vegyesúszás magazin 2020. december 31-i adása

Az adásban hosszabb interjút hallhatnak Wladár Sándorral, a Magyar Úszó Szövetség elnökével és Késely Ajnával, a Kőbánya SC Európa-bajnoki ezüstérmesével.

A Vegyesúszás magazin 2020. december 24-i adása

Adásunkban Selmeci Attila, a világbajnok Milák Kristóf mestere beszél a 2020-as év tanulságairól, a 2021-es tervekről, majd a versenyzőt körülvevő csapat- és stábtagokról is.

A Vegyesúszás magazin 2020. december 17-i adása

Az adásban a kaposvári országos úszóbajnokság tapasztalatait összegezzük Sós Csaba szövetségi kapitánnyal, majd megszólal a 100 gyorson remeklő Németh Nándor, a BVSC vb-bronzérmese is.

A Vegyesúszás magazin 2020. december 10-i adása

Az adásban hosszabb interjú hallható Mányoki Attila ultramaratonista nyíltvízi úszóval, az Oceans` Seven-sorozat gyorsasági rekorderével.

A Vegyesúszás magazin 2020. december 3-i adása

Az adásban Wladár Sándor MÚSZ-elnök a kaposvári országos bajnokságról és Szilágyi Liliánáról is beszélt, majd hosszabb interjú következik Magyarovics Zoltánnal, az elmúlt időszakban előretörő 17 éves tehetség, Kós Hubert edzőjével.


×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018