eur:
389.53
usd:
360.23
bux:
68022.03
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett

Vegyesúszás magazin

Az InfoRádió úszósportmagazinja nem csak úszóknak. Sportolók, versenyek, eredmények és rekordok Magyarországról és az egész világból.

A műsor szakmai partnere a Magyar Úszószövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtök, 19.30

Adásunkban Petrov Iván, a Győr edzője beszél tanítványai Eb- és olimpiai felkészüléséről, majd interjú következik Szabó Álmossal, többek között a paralimpiai bajnok Pap Bianka és Illés Fanni mesterével.

Meghallgatom

Adásunkban Sós Csaba szövetségi kapitány beszél Kós Hubert Eb-indulásáról, a kontinensviadal szerepéről, a versenyzők és az edzők közötti súrlódásokról, emellett kitérünk a Magyar Sport Napján kitüntetett Török Enikő és Selmeci Attila munkájára, Milák Kristóf korábbi mestere pályafutása mellett kitér a párizsi olimpia esélyeire is.

Meghallgatom
Meghallgatom

Műsorunkban részletesen foglalkozunk a Madeirán rendezett paraúszó Eb-vel, Sós Csaba szövetségi kapitány beszél az épek párizsi felkészüléséről is, majd nagyinterjú következik a paralimpiai bajnok Illés Fannival.

Meghallgatom

Adásunkban két edző, Kocsis Márta (Jackl Vivien mestere) és Plagányi Zsolt (Németh Nándor és Kovács Benedek trénere) összegzi a budapesti ob tapasztalatait és beszél az olimpiáig tartó időszak feladatairól.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti ob tapasztalatait elemzi Sós Csaba szövetségi kapitány és Virth Balázs (többek között Milák Kristóf mestere), majd megszólal Kapás Boglárka és Sárkány Zalán is.

Meghallgatom

Adásunkban az országos úszóbajnokság első két napjának versenyeit értékeli Sós Csaba szövetségi kapitány. De megszólal műsorunkban a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is, aki a 2022-es római kontinensviadal után tért vissza immáron édesanyaként. Egy másik ötkarikás bajnok, Sydney aranyérmese, Kovács Ágnes is interjút adott, miután megdőlt a 100 méteres mellúszásban az országos rekordja.

Meghallgatom

Adásunkban a tenerifei edzőtáborozással, az április 9-én kezdődő országos bajnoksággal és az amerikai sztáredző, Bob Bowman váratlan döntésével is foglalkozunk: nyilatkozik Sós Csaba szövetségi kapitány, Virth Balázs (többek között Kapás Boglárka és Milák Kristóf mestere) és Sárkány Zalán is, aki hazatért Arizonából az ob-ra.

Meghallgatom

Adásunkban Lukács Lilla, a párizsi olimpia sportági versenybírója és Kutasi Gergely edző (többek között Fábián Bettina és Mihályvári-Farkas Viktória mestere) nyilatkozik.

Meghallgatom

A melegégövi edzőtáborból érkező információk szerint szépen halad Milák Kristóf felkészülése, azonban a párizsi szereplésére csak tippelgetni lehet, hiszen példátlan, hogy valaki egy olimpia előtt mindössze öt hónappal vágjon bele a kemény munkába - fejtette ki Wladár Sándor. A Magyar Úszó Szövetség vezetője támogatja Hosszú Katinka hatodik olimpiai szereplését, ehhez Rio legsikeresebb magyar indulójának még teljesítenie kell a szintidőt. Kitért arra is, hogy Kós Hubert és Németh Nándor miért számít már most példaképnek. A nagyinterjúból kiderül az is, hogy az elnök hány éremmel számol a francia fővárosban.

Meghallgatom

Műsorunkban Sós Csaba szövetségi kapitány beszél a dohai vb tapasztatairól, a melegégövi edzőtáborozásokról és a válogatott legjobbjairól, majd részletes interjú következik az Európa-bajnok Mihályvári-Farkas Viktóriával, aki 10 ezer méteren és 1500-on is győzött a hosszútávú medencés országos bajnokságon.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik Telegdy Ádám, majd Kovács Ottó edző beszél tanítványai, elsősorban Késely Ajna és Holló Balázs felkészüléséről és az idei nehézségekről.

Meghallgatom

Adásunkban tovább folytatjuk a dohai vb tanulságainak összegzését, megszólal Márton Richárd és Plagányi Zsolt (Németh Nándor mestere), majd nyilatkozik a paralimpiai bajnok Konkoly Zsófia is.

Meghallgatom

Adásunkban Sós Csaba szövetségi kapitány értékeli a dohai világbajnokságot, majd egy hosszabb interjút hallhatnak Betlehem Dáviddal, aki ötkarikás kvótát szerzett nyíltvízi úszásban 10 km-en, tagja volt a vb-bronzérmes váltónak, majd a medencében, 1500 gyorson lett negyedik.

Meghallgatom

Műsorunkban a dohai világbajnok friss bronzérmese, Németh Nándor mondja el gondolatait nem sokkal a döntő után, majd Fábián Bettina beszél a vb előtti nehézségeiről, a katari tapasztalatokról és a kvótaszerzésről.

Meghallgatom

Adásunkban a dohai világbajnokság eddigi legnagyobb magyar hőse, Rasovszky Kristóf nyilatkozik, majd Sós Csaba szövetségi kapitány beszél az esélyekről a medencés versenyek kezdete előtt.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Kovács Ottó, Késely Ajna és Holló Balázs edzője, aki tanítványaitól olimpiai A-szintes időket vár Dohában. Ezenkívül hallhatnak egy hosszabb interjút az Európa-bajnoki ezüstérmes hátúszó Kovács Benedekkel, aki a katari vb-n is döntőt úszna 200 méteren.

Meghallgatom

Adásunkban az olaszországi magaslati edzőtáborról és a februári, dohai világbajnokság céljairól beszél Szokolai László, a két nyíltvízi úszó, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid mestere. Továbbá hallhatnak egy hosszabb beszélgetést a világbajnoki bronzérmes gyorsúszó Németh Nándorral, aki Katarban 100 méteren országos csúcsot, 200-on olimpiai szintet úszna.

Meghallgatom

Műsorunkban Sós Csaba szövetségi kapitány elemzi a válogatott tagjainak és az elmúlt évek sztárjainak állapotát, és kitér az idei fő célokra is.

Meghallgatom

Adásunkban a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes nyíltvízi úszó Olasz Anna arról is beszél, hogy melyik versennyel zárhatja pályafutását, míg Plagányi Zsolt edző kitér két klasszis tanítványa, Németh Nándor és Kovács Benedek idényére.

Meghallgatom
×
×
×