INFORÁDIÓ
2022. május 23. hétfő
Dezső

Világtükör


Az InfoRádió külpolitikai hírmagazinja.

Adás: szombat, 12.30


A Világtükör magazin 2022. május 14-i adása
A Világtükör magazin 2022. május 7-i adása

Az Inforádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van arról, hogy nem került letartóztatásba Robert Fico, a szlovákiai Smer elnöke; arról, hogy bár a lányok nem mindenütt járhatnak iskolába, de az Afganisztánt uraló tálibok azért igyekeznek együttműködni a külvilággal; és arról, hogy nyomozás indult Londonban, mert brit gyártású alkatrészeket találtak orosz katonai eszközökben.

A Világtükör magazin 2022. április 30-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinjában szó van az orosz-ukrán háború miatt bizonytalanná vált gázszállításokról, az amerikai titkosszolgálatok szerepéről a konfliktusban, a francia elnökválasztásról, valamint a Magyarország ellen indított jogállamisági eljárásról is.

A Világtükör magazin 2022. április 23-i adása
A Világtükör magazin 2022. április 16-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van arról, hogy mennyi realitása van a svéd és a finn NATO csatlakozásnak, hogy Csehországban is vágtat az infláció; valamint szó lesz a francia elnökválasztás első fordulójának eredményéről is.

A Világtükör magazin 2022. április 9-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van az orosz–ukrán háború miatt összehívott NATO-tanácskozásról, az Európai Parlament heti témáiról, a magyar–szerb kapcsolatokról, valamint a Nyugat-Balkán országainak európai uniós integrációjáról.

A Világtükör magazin 2022. április 2-i adása
A Világtükör magazin 2022. március 26-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinjában szó van arról, hogyan alakíthatja az ukrajnai háború Kína és Amerikai kapcsolatait; arról, hogy dízelhiány alakulhat ki az Oroszországot sújtó szankciók miatt; és arról, hogy bevethet-e Oroszország vegyi fegyvereket az Ukrajna elleni háborúban.

A Világtükör magazin 2022. március 19-i adása

Az Inforádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van az Ukrajnából érkező menekültek ellátásáról, a nemzetbiztonsági operatív törzs üléséről, az ukrajnai gazdsaág kilátásairól, valamint megemlékezünk a március 13-án elhunyt Erhard Busek volt osztrák alkancellárról.

A Világtükör magazin 2022. március 12-i adása
A Világtükör magazin 2022. március 5-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van arról, hogy Magyarország támogatja a Oroszoszággal háborúban álló Ukrajna uniós csatlakozását, ám a szakértő szerint ennek egyelőre nincs realitása; továbbá arról, hogy milyen fegyverek vetnek be az oroszok az ukránok ellen.

A Világtükör magazin 2022. február 26-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinjában szó van az orosz-ukrán háború eseményeiről, az ügyben összehívott uniós csúcstalálkozóról, a csernobili atomerőmű elfoglalásáról és a Bosznia-Hercegovinában kirobbant koalíciós válság megoldási esélyeiről.

A Világtükör magazin 2022. február 19-i adása
A Világtükör magazin 2022. február 12-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van az orosz–ukrán konfliktusról, az Ökumenikus Segélyszervezet újraindított afganisztáni segélyprogramjáról, az új francia migrációs paktum tervezetéről, és arról, hogy milyen ultimátumot intézett a Facebook anyacége, a Meta Európához.

A Világtükör magazin 2022. február 5-i adása
A Világtükör magazin 2022. január 22-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hamarosan találkozik Vlagyimir Putyin orosz elnökkel; arról, hogy a brit haditengerészet igyekszik távol tartani Angliától a csatornán érkező migránsokat; és arról, hogy a vártnál kevésbé csökkent a magukat magyarnak valló szlovákiai polgárok száma.

A Világtükör magazin 2022. január 15-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinja, amelyben szó van a dél-ázsiai térség valaha volt legnagyobb magyar útépítési projektjéről, az Európai Unióra idén váró kihívásokról, a szlovákiai járványhelyzetről, az Oroszország és a NATO konfliktusáról, valamint a tavaszi, francia elnökválasztás várható eredményéről.

A Világtükör magazin 2021. december 25-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinjában szó van az európai energiaválságról, a visegrádi 4-ek és a török külügyminiszter budapesti találkozójáról, Oroszország és a Nyugat egyre élesedő konfliktusáról és a koronavírus-járvány miatti szlovákiai szigorításokról.

A Világtükör magazin 2021. december 18-i adása

Az InfoRádió külpolitikai magazinjában szó van arról, hogy az Európai Bíróság döntése szerint az azonos nemű szülőket és gyermekeiket minden tagállamban családként kell elismerni, a gyermek szabad mozgáshoz való jogának biztosítása érdekében.

A Világtükör magazin 2021. december 11-i adása

A műsorban szó van arról, hogy beiktatták a hivatalába az új német kancellárt; arról, hogyan alakulhat a belarusz-lengeyl határon kialakult migránsválság megoldása; és arról, mik lehetnek az új román koalíciós kormány működésének próbatátelei.


×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018