eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Újra bajba került a yorki hercegnő

Több mint félmilliárd forintnak megfelelő összeget ígért Sarah Fergusonnak egy szaúdi herceg egyetlen együtt töltött éjszakáért, ő azonban visszautasította az ajánlatot - számolt be a yorki hercegnő életrajzírója a New York Postnak.

Alan Starkie a lapnak azt állította, az elmúlt években többen milliókat ajánlottak Fergusonnak azért, hogy töltsön velük egy éjszakát. "Egy farmergyártó cég csupán néhány közös képért cserébe adott volna egymillió dollárt, egy ismert amerikai ingatlankereskedő pedig egy New York-i lakással próbálta magához csábítani a yorki hercegnőt, aki azonban egy ajánlatot sem fogadott el" - mondta.

A hercegnő életéről szóló Fergie: Her Secret Life című könyv szerzője úgy nyilatkozott, ő maga mutatta be Fergusont a szaúdi királyi család egyik tagjának, aki hajlandó lett volna kifizetni a nő összes - több mint 600 millió forintnak megfelelő - tartozását. "Megszerveztem kettejük találkozóját, ám amikor a férfi meg akarta csókolni, ő azonnal elmenekült. Amikor felhívott engem, azt mondta, a férfi ajkainak olyan érintése volt, mint a guminak" - tette hozzá Alan Strakie.

Sarah Fergusonról a múlt héten került nyilvánosságra egy olyan felvétel, amelyen félmillió fontot, vagyis több mint 160 millió forintot kér egy üzletembertől azért, hogy találkozót szervezzen neki volt férjével, András herceggel, és használja befolyásos kapcsolatait. A yorki hercegnő 1996-ban vált el az angol királyi trón örökösétől, azóta több üzleti vállalkozása is csődbe ment, állítólag százezer fonttal tartozik egy ügyvédi irodának, de a karrierjét menedzselő iroda is komoly anyagi problémákkal küzd.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×