INFORÁDIÓ 
2020. május 25. hétfő
Orbán

sofőr

veronai buszbaleset

verona

buszbaleset

Gyökeres fordulatot vehet a veronai busztragédia ügye

Gyökeres fordulatot vehet a veronai busztragédia ügye

Infostart

A sofőr, akiről eddig feltételezhető volt, hogy a buszt vezette, nem szerzett a kormánykeréktől származó sérüléseket, míg a másik, a balesetben elhunyt igen.

Fordulatot vehet a veronai buszbaleset nyomozása, ha kiderül, valóban nem V. János, hanem a balesetben elhunyt másik sofőr ült a volánnál a tragédia pillanatában. Mint a Bors írja, egy új orvosi szakvéleményt adtak be az olasz bíróságon, ahol pénteken újabb tárgyalási nap volt.

A megvádolt buszvezető, V. János ügyvédje jelentkezett a papírral, amin a lap információi szerint az áll, V. János testén nem voltak kormánytól eredő sérülések, vagyis ez azt jelentheti, hogy a baleset időpontjában ő nem ült a volán mögött. A Bors úgy tudja, ilyesmi sérülések az elhunyt sofőr mellkasán viszont voltak, V. János pedig a széksorok között állhatott.

A túlélők között egyébként van, aki úgy emlékszik, V. János vezette a buszt a baleset idején, van, aki úgy, hogy a másik sofőr.

Az itthoni eljárás jelenlegi egyetlen gyanúsítottja V. János háziorvosa, aki a bíróság szerint tudhatott a sofőr alvászavaráról, mégis adott neki munkaalkalmasságit papírt.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018