eur:
392.21
usd:
366.74
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Gyökeres fordulatot vehet a veronai busztragédia ügye

A sofőr, akiről eddig feltételezhető volt, hogy a buszt vezette, nem szerzett a kormánykeréktől származó sérüléseket, míg a másik, a balesetben elhunyt igen.

Fordulatot vehet a veronai buszbaleset nyomozása, ha kiderül, valóban nem V. János, hanem a balesetben elhunyt másik sofőr ült a volánnál a tragédia pillanatában. Mint a Bors írja, egy új orvosi szakvéleményt adtak be az olasz bíróságon, ahol pénteken újabb tárgyalási nap volt.

A megvádolt buszvezető, V. János ügyvédje jelentkezett a papírral, amin a lap információi szerint az áll, V. János testén nem voltak kormánytól eredő sérülések, vagyis ez azt jelentheti, hogy a baleset időpontjában ő nem ült a volán mögött. A Bors úgy tudja, ilyesmi sérülések az elhunyt sofőr mellkasán viszont voltak, V. János pedig a széksorok között állhatott.

A túlélők között egyébként van, aki úgy emlékszik, V. János vezette a buszt a baleset idején, van, aki úgy, hogy a másik sofőr.

Az itthoni eljárás jelenlegi egyetlen gyanúsítottja V. János háziorvosa, aki a bíróság szerint tudhatott a sofőr alvászavaráról, mégis adott neki munkaalkalmasságit papírt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×