eur:
393.06
usd:
366.4
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Lovrencsics Gergő a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Visszavonul az ismert magyar labdarúgó a válogatottól

Lovrencsics Gergő szerdán bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar labdarúgó-válogatottban.

A horvát Hajduk Split 33 éves játékosa a magyar szövetség közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében úgy fogalmazott, mindig száz százalékot szeretne nyújtani, most azonban úgy érzi, erre már nem képes két fronton.

"Nehéz döntés volt, de a magyar válogatottban átadom a helyemet a fiataloknak. Az a 44 alkalom, amikor a címerest mezt magamra ölthettem, a legnagyobb büszkeség marad számomra" - fogalmazott a hátvéd, aki a 2016-os és az idei Európa-bajnokságon is tagja volt a nemzeti csapatnak.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×