eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kondoleálókönyv II. Erzsébet brit királynő portréja előtt a budapesti brit nagykövetség épületében 2022. szeptember 9-én. II. Erzsébet brit királynő életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában 2022. szeptember 8-án elhunyt.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Percről percre – Gyász miatt leálló forgatás, elmaradó futballforduló

Ferenc pápa is búcsúzik a brit uralkodótól. Minden pénteki hír II. Erzsébet haláláról és a következő napról. Nyitóképünkön: Kondoleálókönyv II. Erzsébet portréja előtt a budapesti brit nagykövetség épületében 2022. szeptember 9-én.

2022.09.09. 20:22

III. Károly: „köszönöm, Mama!”

Meleg szavakkal emlékezett meg elhunyt édesanyjáról, II. Erzsébet királynőről péntek esti televíziós beszédében a brit uralkodó.

2022.09.09. 20:10

Hírességek emlékeznek a királynőre – Mick Jaggertől Pelén át Barbra Streisandig

David Beckham porig sújtott, Mick Jagger a nemzet legjobban szeretett "nagyiját" gyászolja, Donatella Versace a viág egyik legkiválóbb asszonyát.

2022.09.09. 19:02

Spanyolországban is hivatalos gyászt rendeletek el

Több spanyol tartományban is hivatalos gyászt rendeltek el II. Erzsébet brit királynő halála miatt pénteken. A spanyol fővárost is magába foglaló madridi autonóm régióban három napig tart a gyászidőszak.

A döntés nyomán a tartományi középületek lobogóit félárbócra eresztették, emellett Madrid két emblematikus épületét, a regionális kormány székházát és a városházát is a brit nemzeti színekkel világítják ki péntek este.

"Uralkodását, életét a brit népnek, a demokratikus értékek védelmének és a békés világstabilitás megteremtésének szentelte, kitörölhetetlen nyomot hagyva a történelemben" - méltatta a néhai uralkodót Juan Manuel Moreno, Andalúzia tartományának elnöke.

A dél-spanyolországi régióban, ahol nagyszámú brit közösség él, egynapos gyászt hirdetett a helyi kormány. Madridhoz hasonlóan az andalúz középületeken is félárbócra vonták a zászlókat.

Több spanyol városban megemlékeztek II. Erzsébetről pénteken. A kelet-spanyolországi San Fulgencio településen például - ahol több brit állampolgárságú lakos él, mint spanyol - egyperces néma főhajtással adóztak az elhunyt uralkodó emlékének. A madridi brit nagykövetségen, valamint a Spanyolországban található hét brit konzulátuson részvétkönyvet nyitottak azok számára, akik szeretnék leróni kegyeletüket a következő napokban. (MTI)

2022.09.09. 17:17

Londonba érkezett az uralkodó, este tévébeszédben szólhat népéhez

Üdvrivalgással fogadta a tömeg a Buckingham-palotánál, és már God Save the King sorral énekelték a himnuszt.

2022.09.09. 17:05

II. Erzsébet halála a Brit Nemzetközösség végét is jelentheti

A jórészt egykori brit gyarmatok alkotta Brit Nemzetközösség országai közül tizenötnek a mindenkori brit uralkodó egyben államfője is. II. Erzsébet halála után azonban felmerül a kérdés, vajon szükség van-e ezeknek az országoknak egy "londoni" államfőre.

2022.09.09. 15:04

Szombaton kiáltják ki az új királyt

Hivatalosan szombaton délelőtt 10 órakor kiáltják ki Károlyt királynak a Szent Jakab-palotában – jelentette be a Buckingham-palota. (Index)

2022.09.09. 14:50

Londoni emlékek II. Erzsébetről: hihetetlenül profi volt a munkájában

A királynőről több anekdota és történet keringett az Egyesült Királyságban.

2022.09.09. 14:26

A budapesti brit nagykövetségnél nagy II. Erzsébet-portré fogadja a belépőt

Kondoleálókönyvet is elhelyeztek az épületben. Budapest, 2022. szeptember 9.
II. Erzsébet brit királynő portréja a budapesti brit nagykövetség épületében 2022. szeptember 9-én. II. Erzsébet brit királynő életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában 2022. szeptember 8-án elhunyt.
MTI/Szigetváry Zsolt

II. Erzsébet brit királynő portréja a budapesti brit nagykövetség épületében 2022. szeptember 9-én. II. Erzsébet brit királynő életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában 2022. szeptember 8-án elhunyt. MTI/Szigetváry Zsolt
2022.09.09. 13:50

Gyász: leállítják A korona című sorozat forgatását

A Netflix-sorozat rendezője tette a bejelentést, a csatorna még nem reagált.

2022.09.09. 13:37

Gyász: elhalasztják a Premier League hét végi fordulóját

II. Erzsébet királynő iránt tiszteletből döntöttek a futballklubok a halasztás mellett.

2022.09.09. 13:13

Harry gyermekei herceggé és hercegnővé váltak - egy időre

A királynő halála hozza a változást, mely érvényben marad, ameddig III. Károly más protokollt nem hoz.

2022.09.09. 13:01

III. Károly nehéz feladata: megtalálni az utat az emberek szívéhez

Egész életében erre a szerepre készült: 73 évesen lett király a korábbi walesi hercegből.

2022.09.09. 12:46

Macron: annyira szomorúak vagyunk

Videóüzenetet tett közzé péntek délben Emmanuel Macron francia elnök, melyben részvétét fejezi ki III. Károly brit uralkodónak, a királyi családnak és a brit népnek egyaránt. "Annyira szomorúak vagyunk" – nyitja a Twitteren közzétett üzenetét anyanyelvén a francia államfő, majd rögtön angolra vált, és tudatja, hogy a francia nép nagy szomorúsággal értesült őfelsége II. Erzsébet haláláról. "Bölcsessége és együttérző képessége segített mindannyiunknak átvészelni az elmúlt hét évtized történelmi hullámhegyeit és hullámvölgyeit" – mondta Macron. A francia elnök szerint II. Erzsébet már fiatalon erőt és bátorságot mutatott; a háború által érintett élet bátorságát, majd később az ahhoz kellő bátorságot, hogy az egyik évszázad után a következőben is megőrizze a szabadság és az állhatatosság értékeit. Ritkán hallatott, de erőteljes szavai, megingathatatlan méltósága az Egyesült Királyság örök jelképévé tették – szögezte le a francia elnök, aki felidézte, hogy II. Erzsébet beszélte a francia nyelvet, rajongott a francia kultúráért, és "megérintette a franciák szívét". "Nagyszerű államfőt és nagyon közeli szövetségest tisztelhettem benne, aki egyedi módon elhivatott volt a népe iránt" – hangoztatta a francia elnök. "Önöknek ő az Önök királynője volt. Számunkra ő volt a királynő. És mindannyiunk számára örökre velünk marad" – mondta Macron. Emlékezni fogunk és megőrizzük azokat az értékeket, amelyeket sosem szűnt megtestesíteni és hirdetni; a demokrácia és a szabadság erkölcsi erejét - tette hozzá Macron. Végezetül részvétét fejezte ki III. Károly királynak, a királyi családnak és a brit népnek. "Önökkel vagyunk" – zárta üzenetét immár franciául Emmanuel Macron.

2022.09.09. 12:29

Az új király elhagyta Balmoralt

III. Károly király elhagyta a balmorali kastélyt – jelentette a BBC. A király várhatóan visszatér Londonba feleségével, Kamillával, és később találkozik a miniszterelnökkel.

2022.09.09. 12:12

II. Károly gyászidőszakot hirdet

A Buckingham-palota közlése szerint a királyi család tagjai gyászidőszakot tartanak mostantól a királynő temetése utáni hét napig. A királynő temetésének időpontját még nem közölték. A királyi gyászt „a királyi család tagjai, a királyi háztartás személyzete és a királyi háztartás hivatalos feladatokat ellátó képviselői, valamint a palotaőrök” tartják.

2022.09.09. 11:25

Uralkodóváltás - Új zászló, pénz és himnusz jön

Jó időbe telik, mire a királynő képmását a királyé váltja majd bélyegen, lobogón, pénzen.

2022.09.09. 10:31

Japán válasz

A nemzetközi közösséget ért nagy veszteséget gyászolta és mélységes szomorúságát fejezte ki pénteken Kisida Fumio japán miniszterelnök II. Erzsébet brit uralkodó előző napi halálával kapcsolatban. "A királynő halála, aki az Egyesült Királyságot a világ viharos korszakain át vezette, nemcsak a britek, de a nemzetközi közösség számára is nagy veszteség" - jelentette ki Kisida. II. Erzsébet brit uralkodó csütörtök este, életének 97. évében hunyt el. A királynő "a történelemben a leghosszabb ideig, 70 éven át uralkodott, és rendkívüli szerepet játszott a világ békéje és stabilitása érdekében" - mondta a japán kormányfő. "Jelentősen hozzájárult a Japán és az Egyesült Királyság közötti kapcsolatok megerősítéséhez, különösen 1975-ben Japánban tett látogatásával. A japán kormány őszinte részvétét fejezi ki a brit monarchiának és népének" - tette hozzá. Japánban országszerte félárbocra engedik a nemzeti lobogókat az elhunyt királynő előtt tisztelegve - közölte Matszuno Hirokadzu, a japán kormány főtitkára. (MTI)

2022.09.09. 10:30

Szlovákia sem halkan gyászol

A hazaszeretet a méltóság és a stabilitás példájaként, a monarchia jelképeként emlékeztek II. Erzsébet királynőre szlovák vezető politikusok részvétnyilvánításaikban pénteken. II. Erzsébet tisztelt uralkodó és az újkori monarchia jelképe volt, távozásával az emberi történelem egy egész korszaka ér véget - jelentette ki Eduard Heger szlovák kormányfő, aki mély és őszinte részvétét fejezte ki a királynő halála miatt a királyi családnak, az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség népének. Hozzátette: A királynő példamutatóan állt hozzá a nehéz pillanatokhoz és mindig erőt és méltóságot sugárzott. A miniszterelnök részvétnyilvánítását a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség idézte. II. Erzsébet 70 éves uralkodása alatt a megingathatatlan vezető és a hazája iránti szolgálat példaképe volt és inspirációvá vált mindenki számára - írta részvétnyilvánításában Zuzana Caputová, szlovák államfő. II. Erzsébet személyisége a királyság stabilitásának záloga volt, egy nem egyszerű időszakban lépett a trónra és egy ugyancsak összetett időszakban hagyja el hazáját - írta részvétnyilvánításában Boris Kollár a szlovák parlament elnöke. Olyan személyiség távozott, aki kitörölhetetlen módon jelképezte a demokratikus értékeket, az Egyesült Királyságot és a haza szolgálatát - mondta őszinte részvétét kifejezve Ivan Korcok, szlovák külügyminiszter. (MTI)

2022.09.09. 10:26

Ön is részvétet nyilváníthat

A királyi család weboldalán bárk a részvétét nyilváníthatja személyes üzenetben. Az üzenetek egy részét a királyi család tagjainak is továbbítani fogják, valamint a királyi levéltárban is megőrizhetik a részvétnyilvánításokat az utókornak. A részvétnyilvánítás mellett a felhasználóknak meg kell adniuk a nevüket, lakhelyüket és e-mail-címüket is.

2022.09.09. 10:24

Csak ketten voltak a királynő halálos ágya mellett

A királynő halálos ágya mellett csak Károly herceg és Anna hercegnő volt jelen a családtagok közül a Daily Mail szerint. András yorki herceg, Eduárd wessexi gróf és Harry hiába igyekeztek Balmoralba, miután az orvosok már csak órákat jósoltak a gyengélkedő uralkodónak. Csak II. Erzsébet legidősebb gyermekei, Károly herceg és Anna hercegnő tudtak eljutni a királyi birtokra, akik már Skóciában voltak, amikor az uralkodó állapota hirtelen rosszabbra fordult.

2022.09.09. 10:23

A brit himnuszt is meg kell változtatni

Az új uralkodó III. Károly király, emiatt számos változást vezetnek be. Eddig például a királynő arcképe jelent meg a brit pénzen és a bélyegeken. Emellett 1952 óta először változtatják meg a brit himnuszt – az „Isten óvja a királynőt” helyett mostantól az „Isten óvja a királyt” szerepel majd.

2022.09.09. 10:22

Szombat lehet a királycsináló

II. Erzsébet halála után fia, Károly veszi át a helyét a trónon. A Times információi szerint szeptember 10-én, szombaton hivatalosan is az Egyesült Királyság királyává nyilvánítják. Korábbi jelentések a hivatalos kihirdetést péntekre jósolták. Pénteken helyi idő szerint délután hat óra körül a brit televízió III. Károly előre felvett beszédét sugározza.

2022.09.09. 10:17

Benelux szólamok

Részvétét fejezte ki a királyi családnak és a brit népnek Vilmos Sándor holland király és holland királyi család, Henrik luxemburgi nagyherceg, valamint Mark Rutte holland, és Xavier Bettel luxembourgi miniszterelnök II. Erzsébet brit uralkodó halála miatt. Vilmos Sándor holland király, édesanyja és egyben elődje, Beatrix holland királynő, valamint felesége Maxima holland királyné közös nyilatkozatukban "mély tisztelettel és szeretettel" emlékeztek a királynőre. A holland uralkodó és családja állhatatosnak és bölcsnek nevezte II. Erzsébetet, aki - mint írták - egész életét a brit nép szolgálatának szentelte. "Nagyon hálásak vagyunk országaink szoros barátságáért, amelyhez Erzsébet királynő oly nagymértékben hozzájárult" - fogalmaztak, majd hozzátették, "szoros kötelék fűzi őket" az Egyesült Királysághoz és a brit királyi családhoz, és osztoznak fájdalmukban.

Mark Rutte holland miniszterelnök az interneten is közzétett nyilatkozatában azt írta, Hollandia a legmélyebb tisztelettel emlékszik II. Erzsébet brit királynőre. Kiemelte, kivételesen hosszú uralkodása alatt a nyugalom és a stabilitás mintaképe volt hazája és a világ számára, még a legnagyobb történelmi fordulatok pillanataiban is. Majd így folytatta: "Erzsébet királynő erős kötelességtudatát és rendíthetetlen elszántságát könnyed humorérzékkel ötvözte". Az, ahogyan nehéz feladatait ellátta, mély benyomást tett mindenkire, aki találkozott vele - írta Rutte, aki végezetül részvétét fejezte ki a brit királyi családjának, és a holland kormány nevében együttérzését fejezte ki Liz Truss brit miniszterelnöknek.

Henrik luxemburgi nagyherceg a Twitteren is közétett közleményében azt írta, mélyen megrendítette és elszomorította II. Erzsébet királynő, "a két ország közötti barátsághoz mélyen hozzájáruló" uralkodó halálának híre. "A nagyherceg részvétét fejezi ki a luxemburgi nép nevében a brit királyi családnak" - tette hozzá. Xavier Bettel, Luxemburg miniszterelnöke Twitter-üzenetében kiemelte, II. Erzsébet királynő hét évtizeden át és számos kihíváson keresztül vezette Nagy-Britanniát. "Következetes vezetése, reményt támasztó képessége, valamint a stabilitás és a béke iránti elkötelezettsége nagyon fog hiányozni. Legmélyebb részvétemet fejezem ki a királyi családnak és Nagy-Britannia népének" - tette hozzá a luxemburgi kormányfő. (MTI)

2022.09.09. 09:51

Szinte minden, még a sztrájk is leáll most az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyság és az egész világ II. Erzsébetre emlékezik ezekben a napokban. Az elhunyt brit uralkodó halálát követő menetrend pontosan rögzített.

2022.09.09. 08:48

Gálik Zoltán: emlékezetes lesz a temetés, III. Károly határozott király lesz

A Budapesti Corvinus Egyetem docense az InfoRádióban a brit uralkodó halálát követő gyászfolyamatról és a trónutódlásról is beszélt.

2022.09.09. 08:24

Két héten belül eltemetik II. Erzsébetet

Balmoralban családja körében, békésen elhunyt uralkodó: temetése előtt nyilvánosan felravatalozzák, hogy bármely alattvalója végső búcsút vehessen tőle.

2022.09.09. 08:03

"II. Erzsébet járt először Kínában" - részvétnyilvánítás Hszi Csin-pingtől

A föld legnépesebb országának vezetője is üzenetet fogalmazott meg a királynő halála kapcsán.

2022.09.09. 07:50

A Balkánról

Részvétüket fejezték ki a királyi családnak és a brit népnek szerb, északmacedón és montenegrói vezetők II. Erzsébet brit uralkodó halála miatt.

Aleksandar Vucic szerb elnök a saját és Szerbia állampolgárai nevében fejezte ki részvétét. A gyásztáviratban azt írta: "Őfelsége önzetlen szolgálatával meghatározta az Egyesült Királyság és a világ modernkori történelmét, példát mutatva arra, hogyan kell viselni az uralkodói hatalmat és ellátni a feladatokat a legnehezebb időkben is". "II. Erzsébet minden kihívással bölcsen, feltűnésmentesen, de határozottan nézett szembe, elsősorban a nemzete jóllétét tartva szem előtt, amivel kivívta alattvalóinak és számos tisztelőjének csodálatát szerte a világban. Családja és a teljes nemzet támasza volt" - húzta alá Aleksandar Vucic. A táviratban az is olvasható, hogy a szerb államfő szerint II. Erzsébet a kötelességei és a nemzet, illetve az állam iránt tanúsított odaadása és gondoskodása, valamint az erkölcsi értékek megóvása uralkodásának legmeghatározóbb jellemzőivé váltak. A királynő több évtizedes uralkodása alatt fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy az Egyesült Királyság mindenki számára jólétet jelentse - fűzte hozzá a szerb elnök. "A számtalan kihívás és nehézség ellenére, amelyek uralkodását meghatározták, II. Erzsébet királynő a törékenység látszata ellenére a világ legnagyobb uralkodóihoz méltó erőt tudott mutatni - olvasható a táviratban.

Dritan Abazovic montenegrói miniszterelnök a közösségi médiában tette közzé részvétnyilvánítását. Azt írta: "Montenegró népének a nevében mély szomorúságunknak adok hangot II. Erzsébet királynő halála miatt. Őfelsége egész életét országa szolgálatának szentelte, és inspiráló példa volt mindenki számára a világon". Milo Djukanovic montenegrói államfő szintén a közösségi médiában reagált a királynő halálhírére. "Montenegró osztozik a szomorúságban és a fájdalomban, amelyet II. Erzsébet királynő halála okozott, akinek több évtizedes uralkodása a világtörténelem egyik legértékesebb eleme marad" - olvasható a Twitteren.

"II. Erzsébet királynő a modernkori történelem meghatározó része volt, és tanúja számos társadalmi változásnak az utóbbi 70 évben" - olvasható az északmacedón kormány közleményében, amelyet a brit uralkodó halálát követően adtak ki. Az északmacedón kormány egyben támogatásáról biztosította az új királyt, III. Károlyt, illetve a Liz Truss vezette új kormányt is. (MTI)

2022.09.09. 06:43

Dél-Amerika hangja

Az argentin kormány rövid Twitter-üzenetben tudatta fájdalmát II. Erzsébet halála után, és mint írta, osztozik a brit néppel és a királyi családdal a gyászban. A részvétüzenet nem tesz semmilyen utalást a Malvin-szigetekre, amelyek felett Argentína továbbra is magának követeli a fennhatóságot. A két ország közötti vita 1982-ben rövid háborúhoz vezetett, miután argentin csapatok megszállták a szigeteket. A háborúban 649 argentin és 255 brit esett el, valamint a szigetek három lakosa hunyt el. Jair Bolsonaro brazil elnök háromnapos gyászt rendelt el a brit uralkodó iránti részvét jeleként. Részvétét fejezte ki a királynő halála miatt Nicolás Maduro venezuelai elnök is Twitter-üzenetben. (MTI)

2022.09.09. 06:42

Afrikai üzenetek

Számos afrikai ország elnöke - közöttük Macky Sall szenegáli államfő, az Afrikai Unió soros elnöke - is részvétét fejezte ki II. Erzsébet halála miatt. Kenya megválasztott elnöke, William Ruto Twitter-üzenetében tolmácsolta a brit népnek országa részvétét. II. Erzsébet trónörökösként Kenyában tartózkodott, amikor apja, VI. György 1952. február 6-án elhunyt. (MTI)

2022.09.09. 06:41

India is gyászol

Draupadi Murmu indiai államfő a Twitteren hangsúlyozta, hogy II. Erzsébet halálával nagy személyiséget veszített el a világ. "II. Erzsébetre mint korunk elszánt harcosára emlékezik majd a világ. A méltóságot és az illendőséget személyesítette meg a közéletben. Fájlalom az elhunyta" - írta részvétüzenetében Narendra Modi indiai miniszterelnök. (MTI)

2022.09.09. 06:40

"Az új-zélandiak nevében"

"Tudom, hogy az Új-Zélandon élők nevében beszélek, és fejezem ki mindnyájunk legmélyebb együttérzését a királyi család tagjainak a királynő elhunyta miatt. Számunkra nagyon csodált és tisztelt uralkodó, számukra édesanya és nagyszülő volt" - mondta Jacinta Ardern új-zélandi kormányfő. Új-Zélandon félárbocra eresztik a lobogókat és állami megemlékezést tartanak. Az új uralkodó, III. Károly immár Új-Zéland új államfője. (MTI)

2022.09.09. 06:39

Ausztráliának is államfője volt

Antony Albanese ausztrál kormányfő - akinek országának államfője II. Erzsébet volt - részvétét fejezte ki az uralkodó miatt, és hangsúlyozta, hogy "hűséggel, becsülettel és humorral" végezte a feladatát, uralkodása idején Ausztrália és Nagy-Britannia kapcsolatai érettebbé és fejlettebbé váltak". (MTI)

2022.09.09. 06:38

Csend az ENSZ BT-ben

Egyperces néma csenddel tisztelgett a csütörtökön 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet brit uralkodó előtt az ENSZ-közgyűlés és a Biztonsági Tanács. Részvétüket fejezték a nemzetközösségi államok, az afrikai és az amerikai kontinens, valamint Ázsia több országának vezető is. Az ENSZ-közgyűlés ülésének kezdete előtt Abdulla Sahíd elnök részvétét fejezte ki a brit népnek. Közölte, hogy később hivatalos tiszteletadást is tartanak majd. (MTI)

2022.09.09. 06:37

Búcsúzik a világ II. Erzsébet királynőtől

Elhunyt csütörtökön II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság uralkodója, a világ vezető politikusai részvétüket nyilvánították és rendkívüli személyiségként méltatták.

2022.09.09. 06:29

Ferenc pápa szavai

Ferenc pápa a brit királyi családnak címzett részvétnyilvánító üzenetében a csütörtökön elhunyt II. Erzsébet királynő hitét és kötelességtudatát méltatta. "Mélyen elszomorított, hogy őfelsége II. Erzsébet halálának híréről értesültem, szívélyes részvétem őfelségének (III. Károly királynak), a királyi család tagjainak, valamint az Egyesült Királyság és a nemzetközösség lakóinak" - áll a katolikus egyházfő táviratában. "Készséggel csatlakozom a gyászolókhoz, kik imádkoznak a királynő örök nyugalmáért és tisztelettel adóznak a nemzete és a nemzetközösség nagylelkű szolgálatába állított élete, sziklaszilárd hitvallása Jézus Krisztusban és ígéretei megvalósulásába vetett biztos reménysége előtt" - olvasható az üzenetben. II. Erzsébet királynőként az anglikán egyház feje volt. Először még hercegnőként látogatott el a Vatikánba 1951-ben. Királynőként már XXIII. János pápa fogadta 1961-ben. II. Erzsébet királynő 1952. február 6-án lépett az Egyesült Királyság trónjára, utódja az eddigi trónörökös, Károly Fülöp Artúr György, aki III. Károly néven fog uralkodni. (MTI)

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×