eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
II. Erzsébet brit uralkodó a skót parlament új ülésszakának megnyitóján Edinburghben 2021. október 2-án. A májusi skóciai parlamenti választásokon a függetlenségre törekvő kormányzó Skót Nemzeti Párt (SNP) és a függetlenséget pártoló erők többséghez jutottak a parlamentben és elkötelezték magukat az újabb függetlenségi népszavazás megtartása mellett. A skót kormány 2023 vége előtt mindenképpen szeretné megrendezni a referendumot.
Nyitókép: MTI/AP/PA/Pool/Jane Barlow

Gyász: leállítják A korona című sorozat forgatását

A Netflix-sorozat rendezője tette a bejelentést, a csatorna még nem reagált.

A korona író-rendezője egy e-mailben tudatta, hogy a sorozat forgatása II. Erzsébet emléke iránti tiszteletből egy időre várhatóan szünetelni fog – írja a Deadline alapján a Forbes.hu.

A királynő című filmet is jegyző Peter Morgan az uralkodóhoz írt „szerelmeslevélként” jellemezte a szériát, amelynek jelenleg a hatodik évada volt készülőben. „A korona egy szerelmes levél II. Erzsébetnek. Nincs mit hozzátennem, csak a csendet és tiszteletet. Azt hiszem tiszteletből a filmezést is abbahagyjuk” – írta.

A Netflix egyik legnagyobb produkciójának ötödik évada novemberben jelenik meg, jelenleg a hatodik évad forgatását készítik elő. Előbbi híresztelések szerint az 1990-es évekről és Diana hercegné haláláról fog szólni, még az utolsó évad az 1997-es tragédia utóhullámait és a kétezres évek elejét mutatja majd be. Elképzelhető azonban, hogy a sorozat végpontja II. Erzsébet halálával újraíródik, hogy ezzel A Korona teljes életművét felölelő képet mutathasson a néhai királynőről.

A Netflix egyelőre még nem reagált a híresztelésekre. Az ötödik és hatodik évadban II. Erzsébetet Claire Foy és Olivia Colman után Imelda Staunton fogja alakítani.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×