eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A brit Konzervatív Párt vezetői tisztségére pályázó Liz Truss külügyminiszter beszél a párt utolsó vezetőválasztási összejövetelén a londoni Wembley Arénában 2022. augusztus 31-én. Truss Rishi Sunak volt pénzügyminiszterrel verseng a párt vezetéséért. A leendő pártvezető az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke lesz, miután Boris Johnson kormányfő július 7-én bejelentette távozását a párt éléről. A vezetőválasztás eredményét szeptember 5-én jelentik be.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Orbán Viktor gyásztáviratot küldött Liz Trussnak

Brit kollégájának, Liz Trussnak írt gyásztáviratban fejezte ki részvétét Orbán Viktor II. Erzsébet királynő halála kapcsán - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke péntek reggel.

"Nagy fájdalommal és szomorúsággal hallom, hogy Őfelsége II. Erzsébet királynő elhunyt. Elkötelezettsége és szolgálata az Egyesült Királyságért példa mindannyiunk számára" - írta Orbán Viktor. Hozzátette: mindig szeretettel fogunk emlékezni Őfelsége magyarországi látogatására, amely tovább erősítette kapcsolatainkat.

"Gondolataink és imáink Önnel és az Egyesült Királyság népével vannak" - zárta levelét Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×