eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Pakisztán segíti a Times Square-i ügy nyomozását

Pakisztán ígéretet tett az Egyesült Államoknak arra, hogy segíti a sikertelen New York-i merényletkísérlet ügyében folyó nyomozást. Ezt a pakisztáni belügyminiszter jelentette be, hozzátéve, hogy erre hivatalos felkérést kaptak az amerikai hatóságoktól.

Rehman Malik hangsúlyozta: azt fogják vizsgálni, hogy a támadással összefüggésben őrizetbe vett pakisztáni-amerikai férfinak voltak-e kapcsolatai a Pakisztán északnyugati, törzsi részén működő szélsőségesekkel. A New York-i Times Square-en egy terepjáróba rejtett pokolgépet találtak egy héttel ezelőtt. A robbanószerkezetet hatástalanították. A merényletkísérlettel összefüggésben egy pakisztáni-amerikai férfit vettek őrizetbe, aki a hatóságok szerint nem sokkal korábban több hónapot töltött Pakisztánban.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×