eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
2015. április 28-án Los Angelesben készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Rich Fury

Fura szer okozta a Jóbarátok sztárjának a halálát, megjött a boncolási jegyzőkönyv

Matthew Perry „ketamin akut hatásai” miatt halt meg.

A boncolási jegyzőkönyvről már szivárogtak ki információk, erről az Infostarton is beszámoltunk. Most konkrétan megnevezik az 54 éves korában elhunyt sztár halálának az okát.

Az első információk szerint Matthew Perry halálát fulladás okozta. Más lapok mellett a 24.hu azt emelte ki, hogy a megyei orvosszakértői hivatal szerint a Jóbarátok sztárja „ketamin akut hatásai” miatt halt meg.

A jegyzőkönyvben fulladás, koszorúér-betegség és buprenorfin, egy opioid hatása is szerepel, mint egyéb körülmények, amelyek hozzájárultak a halálhoz.

A halálesetet balesetnek minősítették.

A jelentés szerint „ketamin infúziós terápiát” kapott, amit általában depresszió, szorongás, krónikus fájdalom, drog- és alkoholproblémák kezelésére használnak. Az utolsó kúra másfél héttel a tragédia előtt történt. Az orvosszakértő azonban megjegyezte: a ketamin – ami egyébként definíciója szerint jelentős fájdalomcsillapító hatással bíró általános érzéstelenítőszer – felezési ideje mindössze három-négy óra, így a szervezetében lévő szer nem származhatott az utolsó infúzióból.

Egyelőre nem világos, hogy Perry hogyan jutott a szervezetében talált ketaminhoz.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszana a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×