eur:
394.06
usd:
363.67
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Brian Ach

Nyilvánosságra hozták Matthew Perry halotti bizonyítványát

A Jóbarátok sztárjára holtan találtak rá október 28-án a Los Angeles-i otthonának a jacuzzijában.

Nyilvánosságra hozták Matthew Perry halotti bizonyítványát. Az elsődleges vizsgálatok szerint a színész szervezetében nem volt metamfetamin vagy fentanil, azonban a végleges toxikológiai eredményre még várni kell – írja a Blikk.

A Jóbarátok sztárjára október 28-án a saját Los Angeles-i otthonának a jacuzzijában találtak rá. A halotti bizonyítványba ezért még nem tudták beírni a halál pontos okát, mert egyelőre nincs meg minden vizsgálat eredménye, amely szükséges a megállapításhoz. Antidepresszánsokat és szorongásoldókat találtak a színész házában, de nem tudni, hogy ezeknek közük volt-e Matthew Perry halálához.

Még néhány hétbe telhet, mire kiderül, hogy esetleg valami más drog volt-e a színész szervezetében, ami a halálához vezetett.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem látni a kiutat az ukrajnai háborúból és ez megbénítja az európai politikát

A kormányfő szerint azt kell először eldönteni, hogy az idő kinek dolgozik, mert ez a legfontosabb kérdés. Orbán Viktor erről Antalyában beszélt ahol Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására vesz részt az Antalyai Diplomáciai Fórumon (ADF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×