eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A netszex izgató - és nem okoz bűntudatot

Az ausztrál nők ötöde üdvözli a virtuális technika betörését a hálószobába - legalábbis ennyien vallották be egy felmérés során, hogy már kipróbálták az internetes szexet. A hölgyek egyébiránt azt is vitatják, hogy egyáltalán szükség van-e a férfiakra.

Egyre jobban bízunk a technológiában a munkánk végzése során - legyen a munka akármi is - írja Joan Sauers új könyvében, az Ausztrál nők szexuális életében.

Csatlakoztak-e az ausztrál nők a cyberszex-forradalomhoz? - teszi föl a kérdést a szerző. A válasz egyértelműen: igen. Sauers három hónapon keresztül kérdezte a hölgyeket egy online-felmérésben. Eszerint a legaktívabb csetszexelők a huszas éveikben járók (26 százalék), őket pedig az ötvenesek követik (21 százalék).

A hölgyek úgy találták, a netszex izgató, felszabadít, és nem okoz bűntudatot. Továbbá azért is kedvelik, mert biztonságos. Mások azonban úgy gondolják, a cyberszex üres, lealacsonyító és ízléstelen.

Egyébiránt kétszer annyian találták kellemes élménynek a netszexet, mint amennyien csalódtak benne. A webkamera használata is gyakran része a cyberszexnek - akár idegennel is. A fiatal nők pedig a telefonszexet sem vetik meg.

A huszonévesek 70 százaléka váltott már erotikus tartalmú sms-t, utánuk a negyvenesek következnek 44 százalékkal és az ötvenesek 34-gyel.

A huszonévesek 22 százaléka és a harmincasok 20 százaléka hagyta magát lefilmezni szex közben. Sokan azt mondták, hogy amikor visszanézték a felvételt, nem tetszett nekik, mert kövérnek tűntek.

"Visszanézni ugyan nagy nem erotikus élmény, de vicces"- jegyezte meg valaki. Egy másik vélemény szerint jó élmény maga a filmezés, de utána már okoz problémákat - szakítás után kifejezetten.

A kötet taglalja az ausztrál nők élményeit az önkielégítéssel, a pornóval, a szexuális fantáziával, a leszbikus szexszel kapcsolatban is, és fölteszi a kérdést: egyáltalán szükség van-e a férfiakra? A válasz szinte egyenlő mértékben oszlott meg a nemek és igenek közt.

Érdekes, hogy a leszbikusok közül többen hajlamosak szükségesnek találni a férfiakat, mint a heteroszexuális hölgyek - jegyzi meg a szerző. Sokan úgy gondolják, a férfiak nem éppen szükségesek, de aranyosak.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×