eur:
395.11
usd:
364.27
bux:
65634.8
2024. március 19. kedd Bánk, József
A későbbi győztes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Itt nézheti meg Milák Kristóf fölényes olimpiai győzelmét

A világbajnok és világcsúcstartó magyarral csak a táv első felében tudták lépést, onnantól nem volt ellenfele 200 pillangón.

Az első ötvenen a vb-címvédő volt a leggyorsabb, és az öt éve a számban harmadik Kenderesi Tamás is jól állt hatodikként, hiszen ő mindig a végén húz bele. Féltávnál ketten kicsivel Milák Kristóf előtt fordultak, de aztán beindult a favorit.

Az előző úszásaihoz hasonlóan két és fél másodperccel verte a másodikat, kétség sem fért a győzelméhez. 1:51.25-ös ideje új olimpiai csúcs, Michael Phelps korábbi rekordját döntötte meg. Saját világcsúcsától 52 századdal maradt el. Nem szabad elfelejteni, hogy ez reggeli úszás volt, akkor nehezebb jó időt úszni.

Kenderesi Tamás negyedik lett, peches volt, hét századdal maradt le a dobogóról. A második a japán Honda, a harmadik az olasz Burdisso lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

A 2024-es orosz elnökválasztáson nem történt semmi váratlan, így még az sem meglepő, hogy Vlagyimir Putyin a poszt-szovjet Oroszország legnagyobb választási győzelmét tudhatja magáénak. De a borítékolható eredmény ellenére mit mutatnak a Google számai, mennyire foglalkoztatta Oroszországot és Ukrajnát, valamint a világ többi részét az orosz elnökválasztás, már ami a Google-kereséseket illeti? A Google Trends számaiból kiderült: aránylag nem Oroszországban volt legnagyobb az érdeklődés, azonban nem teljesen váratlan, melyik ország emelkedett ki leginkább.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×