eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Súlyos állapotban vitték kórházba a magyar válogatott vízilabdázót

Súlyos állapotban vitték kórházba a magyar válogatott vízilabdázót

Autóbalesetet szenvedett hétfő reggel a 62-es úton Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó, a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 8 óra 15 perc körül a 62-es főút 7. kilométerszelvényében, Perkáta térségében. A duol.hu több forrásból úgy értesült, hogy a balesetben érintett autót Menczinger Katalin, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette. Mindezt megerősítette Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője:

"Sajnálattal értesültünk a hírről, hogy csapatunk meghatározó pólósa balesetet szenvedett. Állapotáról a következő információkat kaptuk: a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba a játékost. Itt a vizsgálatok után kiderült, fej- és mellkassérülést szenvedett. Röntgen- és CT-vizsgálatot is végeztek, ezek mindegyike negatív lett. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×