INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 23. szerda
Tekla

vizes-vb 2017

vizes-vb 2017

közvetítés

Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot

Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot

Infostart / InfoRádió

A vizes világbajnokság versenyeit az M4 Sport csatorna közvetítette, a masters vb-n az olimpiai bajnokokkal teletűzdelt Millennium vízilabda-csapat mérkőzéseinek kizárólagos közvetítési jogait azonban nem a közszolgálati tévé, hanem a Digi Sport csatorna nyerte el.

Az MTVA vezetőinek már a világbajnokság előtt el kellett dönteniük, hogy megpályázzák-e a masters vizes világbajnokságon medencébe ugró Millenium vízilabda-csapat kizárólagos közvetítési jogait - mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatorna vezetőszerkesztője az InfoRádiónak.

„Úgy döntöttünk, hogy mivel nagyon sok programunk van, és akkor még nem volt tiszta, mikor ugrik medencébe, nem pályáztunk a jogokért, de minden este félórás összefoglalót adunk a masters világbajnokságról, tehát szorosan követjük, ha nem is úgy, mint az elit világbajnokságot.”

Székely Dávid hozzátette, hogy az úszóversenyeket és a vízilabda-válogatottak meccseit nézték a legtöbben az elit vb alatt.

Bévardi Szilárd, a Digisport főszerkesztője az InfoRádiónak elmondta, a vízilabda mindig is kiemelt fontosságú volt a sportcsatornának.

„Ha lehetőségünk volt rá, bajnokságot, illetve válogatott mérkőzéseket is közvetítettünk, ezt az eseményt is kiemelten fontosnak tartottuk, különösen, hogy nem mindennap történik meg, hogy egy ilyen csapat vesz részt.”

A masters vizes világbajnokság egészen augusztus 20-áig tart. A Kemény Dénes által irányított Millenium vízilabda-csapat először ma este hét órától Galatasaray ellen, kedden pedig a Pallanuoto Milano ellen játszik a Margitszigeten.

Kapcsolódó hang

Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot
 
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018