eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot

Ezért a Digisport közvetíti a masters világbajnokságot

A vizes világbajnokság versenyeit az M4 Sport csatorna közvetítette, a masters vb-n az olimpiai bajnokokkal teletűzdelt Millennium vízilabda-csapat mérkőzéseinek kizárólagos közvetítési jogait azonban nem a közszolgálati tévé, hanem a Digi Sport csatorna nyerte el.

Az MTVA vezetőinek már a világbajnokság előtt el kellett dönteniük, hogy megpályázzák-e a masters vizes világbajnokságon medencébe ugró Millenium vízilabda-csapat kizárólagos közvetítési jogait - mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatorna vezetőszerkesztője az InfoRádiónak.

„Úgy döntöttünk, hogy mivel nagyon sok programunk van, és akkor még nem volt tiszta, mikor ugrik medencébe, nem pályáztunk a jogokért, de minden este félórás összefoglalót adunk a masters világbajnokságról, tehát szorosan követjük, ha nem is úgy, mint az elit világbajnokságot.”

Székely Dávid hozzátette, hogy az úszóversenyeket és a vízilabda-válogatottak meccseit nézték a legtöbben az elit vb alatt.

Bévardi Szilárd, a Digisport főszerkesztője az InfoRádiónak elmondta, a vízilabda mindig is kiemelt fontosságú volt a sportcsatornának.

„Ha lehetőségünk volt rá, bajnokságot, illetve válogatott mérkőzéseket is közvetítettünk, ezt az eseményt is kiemelten fontosnak tartottuk, különösen, hogy nem mindennap történik meg, hogy egy ilyen csapat vesz részt.”

A masters vizes világbajnokság egészen augusztus 20-áig tart. A Kemény Dénes által irányított Millenium vízilabda-csapat először ma este hét órától Galatasaray ellen, kedden pedig a Pallanuoto Milano ellen játszik a Margitszigeten.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×