eur:
392.84
usd:
366.55
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Az olimpiai bajnokokból álló Millenium vízilabda-válogatott péntek este a negyeddöntőben folytatja szereplését a masters világbajnokságon. A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely az InfoRádióban kiemelte, hogy az eredményesség mellett igyekeznek kiszolgálni a közönséget is.

„Fantasztikus érzés ekkora játékosok között játszani, még akkor is, ha a sors megadta nekem, hogy a legeredményesebbek közé tartozzak.

Néha csak mint Kiss Gergő, a labdát imádó ember néz körül és olyan csuklókat, mozdulatokat, akciókat lát, hogy tapsol örömében. Ehhez hozzájön a közönség fantasztikus szeretete.”

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó hozzátette, csodálatos, hogy az emberek felidézik a 17 és a 13 évvel ezelőtti sikereket és újra olyan szeretetet adnak, mint amilyennel annak idején elárasztották a csapatot. Sok korosztályban, sok csapat verseng, az ő meccseiken is vannak nézők. Kiss Gergely kiemelte, jó látni, hogy jönnek-mennek a városban a külföldi csapat képviselői is.

„A külföldi csapatok nagy része azért jön, hogy lássa Budapestet és találkozzanak a régi sporttársakkal. Van egy fesztivál jellege is, a legjobbak pedig az aranyéremért küzdenek.”

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó elmondta, a nyugat-európai csapatokra jellemző, hogy negyven-ötven fölött is jó karban vannak a volt sportolók, különböző teljesítménysportokat – futás, úszás, kerékpározás - űznek a vízilabdázás mellett, tehát

a folytatásban lesz egy-két fizikailag erős ellenfelük.

„A csoportunkat nagyon simán nyertük, a török és az olasz ellenfeleinket szép megmozdulásokkal, sok góllal győztük le. Számunkra fontos az a szeretetörvény, ami a csapaton belül és a közönséggel együtt is működik. Minden szinten próbálunk játszani: svédcsavar, távoli bomba, keresztpassz, közeli ziccer, ejtésgól, levegőben labdaszerzés mellett sok nevetés is van. Ha valaki hibázik, régi, gyermeteg hibáját elköveti, jól kinevetjük. Ezt a közönség is érzi. Van egy-két vicces beszólás is, ami hallatszik is.”

Kiss Gergely: Csodálatos ez a szeretetörvény

Van sportértéke, minősége, "nem vergődünk, fuldoklunk," sőt vannak olyan megoldások, amelyek az első osztályban is bőven megállnák a helyüket, mellette pedig sok a mosoly és az érzelem – foglalta össze Kiss Gergely.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×