eur:
387.55
usd:
359.64
bux:
69377.22
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

A kutyát megmentette, az unokát a lángoló házban felejtette a nagymama

Kutyáját kimentette lángokban álló családi házából, unokájáról azonban megfeledkezett egy brit nagymama - számolt be a News.com.

Mady Hands és tizenhat éves fia hétfő hajnalban ébredt arra, hogy Coventryben lévő otthonuk lángokban áll. Kutyájukkal együtt azonnal kimenekültek az épületből, arról azonban mindketten megfeledkeztek, hogy a 45 éves nő unokája az egyik vendégszobában alszik.

Hands a The Coventry Telegraph című helyi lapnak később úgy nyilatkozott, nem tudja megbocsátani magának, hogy elfeledkezett unokájáról, és bent hagyta az égő házban. "Látogatóban volt nálam, a szülei Portsmouth-ban élnek. Amikor megláttam, hogy lángokban áll a szoba, pánikba estem, és teljesen megfeledkeztem arról, hogy ő is az épületben van" - mondta. "Csak akkor jutott eszembe, hogy az egyik vendégszobában alszik, amikor már a ház előtt álltunk, és valaki megkérdezte, hogy van-e még bent valaki. Ekkor azonban már senki nem tudott visszamenni az épületbe" - tette hozzá.

A 11 éves Curtist végül a tűzoltók szabadították ki, és azonnal kórházba szállították. Súlyos égési sérülései nincsenek, viszont komoly füstmérgezést szenvedett. A tüzet a szakemberek szerint egy bekapcsolva hagyott pirítóssütő okozta.

Címlapról ajánljuk
Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány
Exkluzív bejelentés

Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány

Magyar szövetségi kapitány veszi át a férfi jégkorong-válogatott irányítását – jelentette be az InfoRádió Aréna című műsorában Such György. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke arra tesz javaslatot az elnökségnek, hogy Majoross Gergely klubedzői munkája mellett dolgozzon a nemzeti csapatnál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Fontos szintet tört át a forint

Fontos szintet tört át a forint

Csütörtökön február 23-a óta nem látott szintre erősödött a forint az euróval szemben. A forintnak ezúttal a vártnál magasabb amerikai segélykérelmek után a dollár gyengülése adott lendületet. Pénteken a magyar inflációs adat után is folytatódik az erősödés, ezúttal pedig a dollárral szemben szakított le fontos szintet a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×