eur:
388.81
usd:
360.16
bux:
68198.33
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Csath Magdolna közgazdász, egyetemi tanár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanára, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja beszédet mond Versenyképességi mozaik című könyvének bemutatóján a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) 2022. május 13-án. Az Akadémiai Kiadó által kiadott kötet szerkesztője és egyik szerzője Csath Magdolna; a kilenc szerző között van egyetemi oktató, vállalati vezető és PhD-s hallgató is.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan az első aspiráns a köztársasági elnöki címre

A Mi Hazánk jelentette be.

„Dr. Csath Magdolna professzort, közgazdászt, egyetemi tanárt jelöli a Mi Hazánk új köztársasági elnöknek. Csath Magdolna személyével egy pártok felett álló, életpályájával már bizonyított köztársasági elnöke lenne Magyarországnak, ezért bízunk abban, hogy professzor asszony jelölését más pártok is támogatni fogják” – jelentette be a Mi Hazánk Mozgalom.

Csath Magdolna Anna Szent-Györgyi Albert-díjas közgazdász, a közgazdaság-tudomány doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektori főtanácsadója és Szent II. János Pál Kutatóközpontja Gazdaságfejlesztés- és Kisvállalkozás-kutatási és Továbbképző Intézetének vezetője. A Magyar Közgazdasági Társaság Versenyképességi, Innovációs és Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja. Kitüntették a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozattal. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) egyik alapítója. A 2002-es országgyűlési választásokon a MIÉP jelöltje volt.

Novák Katalin szombaton mondott le a köztársasági elnöki tisztségről, utódját az Országgyűlés fogja megválasztani. Több párt, köztük a Mi Hazánk Mozgalom is, közvetlen államfőválasztást javasol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 16:15
×
×
×
×