eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vona: új "kiegyezéscsomagot" kínál a Jobbik

Ha a Jobbik megnyeri a vasárnapi országgyűlési választást, akkor az első intézkedése egy új "kiegyezéscsomag" beindítása lesz - jelentette ki Vona Gábor pártelnök szombaton Cegléden.

Az ellenzéki politikus egy helyi utcafórum előtt tartott sajtótájékoztatóján a csomag részeként egyebek mellett az egészségügy, az oktatás, a szociális kérdések átgondolását, a nyugdíjak rendezését, az agrárpolitika átgondolását, valamint a kis- és középvállalkozók helyzetbe hozását jelölte meg.

Hozzátette, mindezt egy valódi szakértői kormány felállításával kívánja megvalósítani, különféle szakmai szervezetek álláspontjának figyelembevételével.

A Jobbik elnöke azt mondta: pártjuk meg akarja védeni az ország biztonságát, ehhez pedig "még titkolózva sem" kívánja idegenek tömegeit befogadni.

Hozzátette, a Jobbik nagy súlyt helyez a korrupció felszámolására és a "média felszabadítására a jelenlegi elnyomás alól".

Vona Gábor az Európai Unióval való együttműködésről szólva közölte: a Jobbik a konfrontáció helyett a kapcsolatok rendezésére törekszik, ha elnyeri a választók többségének bizalmát.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×