INFORÁDIÓ
2023. január 30. hétfő
Martina

jobbik

2023.01.09. 17:33

A minisztérium nyugtatólag szólalt meg az Erasmus+ programról, az ellenzék felháborodott

Lapinformáció szerint nem kaphatnak friss támogatásokat az EU által finanszírozott Erasmus+ együttműködési és oktatási csereprogramból, valamint a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogramból azok a magyarországi oktatási intézmények, amelyek közérdekű vagyonkezelő alapítványi formában működnek vagy amelyeket ilyen alapítványok tartanak fenn. A kormány szerint a futó programokat nem érinti az Európai Bizottság decemberi döntése, és a márciusi határidőig tárgyalnak az EU-val az ügyben.
2022.11.24. 21:45

Jobbikos balra át

A Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához csatlakozott egy Jobbikból kilépett miskolci önkormányzati képviselő.
2022.08.14. 14:41

Jobbik: adja vissza parlamenti mandátumát Jakab Péter!

Parlamenti mandátumának visszaadására szólította fel Jakab Pétert, a pártból és annak képviselőcsoportjából is kilépett korábbi elnököt, frakcióvezetőt a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmánya.
2022.08.11. 16:03

Gyöngyösi Márton egyértelmű válaszút elé állította Jakab Pétert

Megelégelte a Jobbik elnöke a párton belüli csatározást, és nyílt levélben szólította fel elődjét, hogy döntse el, mit akar. Azt írta, „ha menni akarsz, add vissza a mandátumodat, lépj ki a pártból, aztán te balra, mi jobbra”. Ez is jele a közelgő szakításnak, Jakab hamarosan bejelentheti, hogy új pártot alapít.
2022.08.08. 10:02

Népszavazást kezdeményez a Jobbik

Népszavazási kezdeményezést nyújtott be hétfőn a Nemzeti Választási Bizottságnál Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, európai parlamenti képviselője; az ellenzéki politikus azt szeretné elérni, hogy az országgyűlés ne hozhasson olyan döntést, amely Magyarország Európai Unióból (EU) való kilépéséhez vezethet.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018