eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Gyurta Dániel megszólalt: nagy fájdalmak között készül a vb-re

Gyurta Dániel megszólalt: nagy fájdalmak között készül a vb-re

Gyurta Dániel készül a világbajnokságra, mi több, élete legjobbjára törekszik kétszáz mellen a Duna Arénában, s ez még akkor is igaz, ha nemrégiben kiújult a hátsérülése, és így a fájdalmat is elviselve kell dolgoznia a rajtig.

Cáfolta azt a pletykát a Nemzeti Sportnak adott interjúban Gyurta Dániel, hogy nem indul a budapesti világbajnokságon. Az olimpiai bajnok mellúszó állítja, minden korábbinál keményebb munkát végez Nagy József irányításával. 

"Sokszor hallottam olyan megállapítást, hogy annál többet nem lehet dolgozni, mint amennyit én melóztam a korábbi években az edzőim mellett. Erre Nagy József alaposan rácáfolt..." - mondta Gyurta, és közölte, soha nem volt jellemző rá a megfutamodás, az athéni olimpia utáni kudarcok nyomán is visszakapaszkodott, és a világ legjobbja lett.

A pletykák nem bántják, úgy véli, mindent elért a sportágban, amit csak lehetett, és nem foglalkozik azzal, mások hogyan vélekednek róla.

"Tisztességesen felkészültem erre a világbajnokságra, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég" - mondta a mellúszó, de elárulta, hogy hat hete megnehezíti a mindennapjait egy sérülés. Új technikát tanult meg, erre szükség volt azért, hogy gyorsuljon, ám ez előhozott egy hátsérülést, amely a kezelések ellenére újra és újra kiújult.

"Nem fogok visszalépni a kétszáz melltől, sőt, nem titkolt célom, hogy a Duna Arénában életem legjobb idejét ússzam" - jelentette ki Gyurta Dániel.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×