eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag egy sajtóértekezleten, amint bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/AP/Amr Nabil

Mégsem mehet Ronaldo a Premier League-be

Legalábbis egyelőre nem, cáfolták ugyanis az al-Nasszrral kötött szerződéséről felröppent híreket.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo pénteken kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, de a spanyol Marca hétfőn úgy értesült, hogy ezzel még nem véglegesen iratkozott ki az európai klubfutballból sem. Az biztos, hogy Ronaldo nemcsak játékos lesz, hanem az ország arca és a fociélet fejlesztője is. Ám a spanyol lapok arról is cikkeztek, hogy a szerződése egyik záradéka szerint ha a Newcastle United a Premier League-ben jogot szerez a Bajnokok Ligája-indulásra, akkor kölcsönben visszakerülhet Angliába, mivel a két klubnak ugyanaz a tulajdonosa, a szaúdi állami befektetési alap.

Ezt most a Newcastle United cáfolta: Eddie Howe vezetőedző az Arsenal-Newcastle United mérkőzés előtt a Sky Sportsnak adott interjújában tagadta, hogy az ötszörös aranylabdás szerződésében szerepelne ilyen kitétel - írta a goal.com.

„Minden jót kívánunk Cristianónak az új kalandhoz, amibe belevágott, viszont ezek a hírek nem igazak. Nincs olyan opciónk, amely szerint a játékosunk lehetne!" - válaszolta az angol szakember arra a kérdésre, hogy a portugál világsztár a Newcastle Unitedbe kerülhet-e.

Előzőleg az al-Nasszr is cáfolta a híreket. Az Index azt írta az ESPN egy munkatársának tweetje alapján, hogy a "menekülési útvonal" nem létezik, a hír kacsa.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×