eur:
395.02
usd:
370.98
bux:
65376.72
2024. április 19. péntek Emma
A kameruni Vincent Aboubakar ünnepel, miután megszerezte csapata második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának második fordulójában játszott Kamerun-Szerbia mérkőzésen az al-vakrai al-Dzsanúb Stadionban 2022. november 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Frank Augstein

Kirúghatta csatárát az Al-Nasszr Ronaldo miatt

Aboubakar fejelte a kameruniak brazilok elleni emlékezetes, győzelmet érő vb-gólját.

A szaúdi bajnokság jelenlegi szabályzata kimondja, hogy egy egyesületnél legfeljebb nyolc külföldi játékos szerepelhet, így az Al-Naszr csak Vincent Aboubakar távozásával regisztrálhatja a hivatalos keretbe Cristiano Ronaldót - írta szaúdi lapok alapján a Nemzeti Sport.

A katari világbajnokságon kétszer is betaláló Aboubakar állítólag konfliktus nélkül elfogadta klubja döntését, így a szerződés felbontása közös megegyezéssel történik.

A kameruni Aboubakarra a nagyközönség a 2022 év végi labdarúgó-világbajnokságon figyelhetett fel, ő fejelte ugyanis a brazilok elleni, később győzelmet érőnek bizonyult gólt

A sportlap megjegyzi: érdekesség, hogy a rövidesen ingyen igazolható Aboubakart éppen Ronaldo előző klubcsapatával, a Manchester Uniteddel hozták szóba. .

Alább a vb-gól felvétele - ha nem jelenik meg, csak kattintson rá, és a YouTube oldalán megnézheti:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Csütörtökön összeállították a 12 főből álló esküdtszéket Donald Trump volt amerikai elnök New York-i büntetőperében, amely az első büntetőtárgyalás az ellene folyamatban lévő összesen négy közül. Két korábban kiválasztott esküdtet azonban haza kellett küldenie a bíróságnak, miután mégsem feleltek meg a kritériumoknak. Bár ma még további póttagokat fognak választani, hétfőn előreláthatólag elkezdődhet a per a nyitóbeszédekkel - írja a CNN.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×