eur:
393.07
usd:
368.01
bux:
67153.21
2024. április 26. péntek Ervin
Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag nevét és számát viselő mezt mutat egy férfi az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub rijádi üzletében 2023. január 2-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúd-arábiai klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/AP/Amr Nabil

Cristiano Ronaldo visszatérhet a Bajnokok Ligájába

Most írta alá 200 millió eurós szerződését a szaúdi al-Nasszrnál, de spanyol sajtóhírek szerint hamarosan ismét Európában bukkanhat fel a 37 éves portugál csatár.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo pénteken kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, de a spanyol Marca értesülései szerint ezzel még nem véglegesen iratkozott ki az európai klubfutballból sem.

A Manchester Unitedet szezon közben elhagyó portugál csatár érdekes döntést hozott: csillagászati összegért a szaúdi al-Nasszr együtteséhez szerződött két évre. Nemcsak labdarúgó lesz, hanem az ország nagykövete is, sőt a tervezett szaúdi világbajnoki pályázat arca is Ronaldo lehet. Már abban az esetben, ha marad az ázsiai országban. Spanyol lapértesülések szerint ugyanis van az új szerződésében egy záradék, amely szerint ha a Newcastle United a Premier League-ben jogot szerez a Bajnokok Ligája-indulásra, akkor kölcsönben visszakerülhet Angliába, mivel a két klubnak ugyanaz a tulajdonosa, a szaúdi állami befektetési alap.

A Marca szerint Ronaldót elsősorban az motiválja, hogy ne kelljen átengednie a BL örökös gólkirályának címét legnagyobb riválisának, Lionel Messinek. A portugál eddig 140 gólt szerzett a sorozatban, míg az argentin csatár 129-et, de neki a PSG-vel még bőven van lehetősége újabbakra. Mivel a listán harmadik Robert Lewandowski csak 91 gólnál jár, Ronaldóra megint csak Messi lehet veszélyes.

Amúgy CR több BL-rekord birtokosa:

  • 5 alkalommal nyerte meg a kupát
  • 7 évben volt a kupasorozat gólkirálya
  • 8 mesterhármast ért el
  • 183 BL-mérkőzésen lépett pályára
  • 67 gólt lőtt a kieséses szakaszban
  • 17 gólt jegyzett egy BL-idényben
  • 11 BL-mérkőzésen szerzett gólt sorozatban
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×