eur:
394.37
usd:
370.04
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a labdarúgó Európa-liga Glasgow Rangers - RB Leipzig elődöntőjének visszavágó mérkőzésén Glasgowban 2022. május 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Perry

Nyolcvan percen át tartotta magát az RB Leipzig

Az RB Leipzig sokáig jól tartotta magát a Bernabéuban, de az utolsó tíz percben Valvarde és Marco Asensio klasszisa eldöntötte a mérkőzést. A labdarúgó BL szerdai játéknapján a Real Madrid folytatta győzelmi sorozatát.

REAL MADRID–RB LEIPZIG 0-0: Marco Rose Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is a kezdő tizenegybe jelölte. A lipcseiek névsora csak egy helyen változott a Dortmund elleni bajnokihoz képest, Laimer helyett Haidara játszik.

REAL MADRID–RB LEIPZIG 0-0: Az első helyzet a lipcseieké volt, Forsberg labdájával Nkunku kiugrott, lőtt, de Courtois védett.

JUVENTUS–SL BENFICA 1-0: Két olyan játékos összjátékából született a Juve vezető gólja, akik egy hónapja még nem voltak a klub játékosai. Leandro Paredes labdáját Arkadiusz Milik küldte a kapuba.

MACCABI HAIFA–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Egy suriname-i válogatott középpályás, Tjaronn Chery góljávat az izraeli csapat.

MACCABI HAIFA–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1: Lionel Messi kiregyenlített, egy elszórt labdát megszerezve.

JUVENTUS–SL BENFICA 1-1: Tizenegyest kapott a Benfica, Joao Mario pedig belőtte.

Nem kevesebb, mint öt mérkőzésen nem esett gól az első félidőben, további kettőn 1-1 az állás, egyetlen csapat sincsen előnyben.

CHELSEA–RB SALZBURG 1-0: A Chelsea az első félidőben egyszer sem találta el a vendégek kapuját. A másodikat viszont góllal nyitotta, Raheem Sterling a gólszerző.

MANCHESTER CITY–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Angol játékos szerzett gólt, de ennek az angol bajnoki hívei nem örültek. Marco Reus átadásából Jude Bellingham szerzett vezetést.

JUVENTUS–SL BENFICA 1-2: A brazil David Neres góljával vezetéshez jutottak a portugálok.

RANGERS–NAPOLI 0-1: A tíz emberre fogyott skótok ellen Zielinski kihagyott egy büntetőt, de a Napoli nyolc perccel később lőhetett még egyet. Ezt már Politano berúgta.

MACCABI HAIFA–PARIS SAINT-GERMAIN 1-2: Nem sok PSG-mérkőzés múlik el Kyliam Mbappé gólja nélkül. Ez sem fog.

REAL MADRID–RB LEIPZIG 1-0: Vinícius Júnior keresztbelőtte a labdát Valverdének, az uruguayi csatár pedig egy csellel még jobb helyzetbe kerülve a jobb alsó sarokba csavarta a labdát.

CHELSEA–RB SALZBURG 1-1: Okafor kiegyenlített.

MANCHESTER CITY–BORUSSIA DORTMUND 1-1: Az egyenlítés már megvan, John Stones küldte a kapuba a labdát.

MANCHESTER CITY–BORUSSIA DORTMUND 2-1: Fordított a City, amelynél kevés csapat tud többször a hátrányból az előnybe kerülni. Erling Haaland rúgott egy gólt előző klubjának.

REAL MADRID–RB LEIPZIG 2-0: Marco Asensio gyönyörű gólt rúgott.

A csoport: Rangers–Napoli 0-3. A csoport állása: 1. Napoli 6 pont, 2. AFC Ajax 3 (5-2), 3. Liverpool FC 3 (3-5), 4. Rangers FC 0

E csoport: Milan–Dinamo Zagreb 3-1, Chelsea–Salzburg 1-1. A csoport állása: 1. AC Milan 4 pont, 2. Dinamo Zagreb 3, 3. FC Salzburg 2, 4. Chelsea 1

F csoport: Real Madrid–RB Leipzig 2-0, Sahtar–Celtic 1-1. A csoport állása: 1. Real Madrid 6 pont, 2. Sahtar Donyeck 4, 3. Celtic FC 1, 4. RB Leipzig 0

G csoport: Manchester City–Borussia Dortmund 2-1, Köbenhavn–Sevilla 0-0. A csoport állása: 1. Manchester City 6 pont, 2. Borussia Dortmund 3, 3. FC Köbenhavn 1 (0-3), 4. Sevilla 1 (0-4)

H csoport: Juventus–Benfica 1-2, Maccabi Haifa–PSG 1-3. A csoport állása: 1. Paris Saint-Germain 6 pont (5-2), 2. Benfica 6 (4-1), 3. Juventus 0 (2-4), 4. Maccabi Haifa 0 (1-5)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×