eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára, miután gólt szerzett a Cagliari ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. január 6-i mérkőzésén Torinóban.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco

Biztos jele a helyzet javulásának: Cristiano Ronaldo edzésben

Több mint tíz hetes szünet után ismét jelentkezett csapatánál, a Juventusnál Cristiano Ronaldo. Ahogyan a Corriere dello Sport írta: „Hetvenkét nap után újra látja Sarrit a Continassán”.

Az ötszörös aranylabdás portugál futballista orvosi ellenőrzésre érkezett a klub edzőközpontjába, a J Village-be. A kényszerszünetet előbb otthonában, Madeirán vészelte át, majd Olaszországba visszaérkezve, kötelezően két hétre karanténbe vonult.

Ronaldo legutóbb akkor találkozott csapattársaival, amikor a címvédő és éllovas Juventus március 8-án 2-0-ra megverte az Internazionalét a bajnokságban.

Egyelőre nem világos, mikor léphet pályára a Juventus és Cristiano Ronaldo hivatalos mérkőzésen is pályára. A Serie A reménykedett abban, hogy a június 12-13-i hétvégén már játszhatnak a csapatok, de az olasz kormány legutóbbi döntése, mely szerint nem engedélyez június 14. előtt sporteseményeket megtartani, ezt biztosan keresztülhúzza.

Az olasz futballt kapcsán meglehetősen szélsőséges vélemények látnak napvilágot, úgy tűnik, hogy a klubok, a klubtulajdonosok – vélhetően elsősorban gazdasági érdeke által vezérelve –

siettetnék a visszatérést, ellenben az egészségügyi hatóságok és véleményük alapján a kormányzat sokkal türelmesebb.

Mindez odáig vezetett, hogy a tekintélyes sportnapilap, a torinói Tuttosport feltette a kérdést a miniszterelnöknek: „Egymilliárd eurós kár, Conte, te fogod ezt kifizetni?”

Rocco Commisso, a Fiorentina tulajdonosa szerint túlságosan sok a bürokrácia a visszatéréssel kapcsolatban. (Túl sok a vörös szőnyeg” élcelődött.) Mint mondta, az egészség a legfontosabb, de már láthatjuk azt a pontot, amelytől folytatni lehetne a futballt. Hozzátette, szerinte nem jó az a döntés, amelynek alapján egyetlen csapaton belüli megbetegedés esetén az egész keretet karanténbe kell küldeni. Mint mondta, a németeknél sem így van.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×