eur:
392.96
usd:
363.55
bux:
0
2024. március 1. péntek Albin
Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Beszámolt a kórházi kezeléséről és az állapotáról Szász Júlia

A színésznő a november eleji balesete óta többször is megjárta a kórházat, de már otthon lábadozik. Most a bent töltött napokról osztott meg gondolatokat és képeket.

A magyar színháztörténet egyik legsúlyosabb balesetéről az Infostart is beszámolt, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása közben több méter magasból zuhant le a díszletről.

A színésznő azóta visszakerült a kórházba, de már ismét otthon folytatja a felépülést - írja az Index. Szász Júlia most az Instagram-oldalán jelentkezett fotókkal, melyekkel a kórházi időket meséli el:

"Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rám gondolást, támogatást,

amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendülni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam" - írja bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

? Júlia ? (@dzzsulaja) által megosztott bejegyzés

Úgy folytatja, hogy végtelenül hálás a családjának és szerelmének, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindenkinél jobban szeret. Végül azzal zárja bejegyzését: "Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok".

A baleset kapcsán rendőrségi nyomozás és szakértői vizsgálat zajlik, csütörtökön kezdik meg a díszlet vizsgálatát, amit ehhez vissza kellett építeni, amit a lap értesülése szerint el sem lett volna szabad bontani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Mi várható ma a tőzsdéken?

Mi várható ma a tőzsdéken?

Felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban folytatódhat az emelkedés az európai tőzsdéken, és Amerikában is emelkedésre van kilátás.  Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az eurózóna inflációs adatait teszi közzé az Eurostat, érkezik amerikai BMI, valamint az 5 éves inflációs várakozásokat is megismerjük. Idehaza a termék- és szolgáltatás-külkereskedelemre érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×