eur:
394.07
usd:
363.64
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Beszámolt a kórházi kezeléséről és az állapotáról Szász Júlia

A színésznő a november eleji balesete óta többször is megjárta a kórházat, de már otthon lábadozik. Most a bent töltött napokról osztott meg gondolatokat és képeket.

A magyar színháztörténet egyik legsúlyosabb balesetéről az Infostart is beszámolt, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása közben több méter magasból zuhant le a díszletről.

A színésznő azóta visszakerült a kórházba, de már ismét otthon folytatja a felépülést - írja az Index. Szász Júlia most az Instagram-oldalán jelentkezett fotókkal, melyekkel a kórházi időket meséli el:

"Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rám gondolást, támogatást,

amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendülni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam" - írja bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

? Júlia ? (@dzzsulaja) által megosztott bejegyzés

Úgy folytatja, hogy végtelenül hálás a családjának és szerelmének, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindenkinél jobban szeret. Végül azzal zárja bejegyzését: "Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok".

A baleset kapcsán rendőrségi nyomozás és szakértői vizsgálat zajlik, csütörtökön kezdik meg a díszlet vizsgálatát, amit ehhez vissza kellett építeni, amit a lap értesülése szerint el sem lett volna szabad bontani.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×