eur:
393.14
usd:
362.7
bux:
65955.1
2024. február 29. csütörtök Elemér
Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Apró örömhír a Nemzeti-baleset egyik sérültjéről

Ismét otthon van Szász Júlia, akit a Nemzeti Színházban sérült meg egy előadás közben.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk november elején két színész is megsérült egy előadás közbeni balesetben a Nemzeti Színházban.

Szász Júlia súlyos sérüléseket szenvedett színésztársával, Horváth Lajos Ottóval egyetemben. A színésznő heteket töltött a kórházban, ahonnan november utolsó hetében hazaengedték, ám mivel az állapota romlott, újra visszakerült.

Most a Blikk azt írja a Semmelweis Egyetem közleménye alapján, hogy a mai napon elhagyhatta az intézmény traumatológiai osztályát. Most a 444.hu azt írja, hogy jelenleg az otthonában lábadozik tovább. Egy közeli ismerőse szerint a történtek megviselték a színésznőt, ezért jelenleg még nincs túl jó állapotban.

A balesettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást indított.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.29. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×