eur:
394.32
usd:
369.84
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Nemzeti-baleset: Szász Júlia készen áll a harcra

Múlt héten engedték haza a kórházból Szász Júliát, miután november elején súlyos balesetet szenvedett színésztársával a Nemzeti Színház előadásán. Most harcias hangvételű frissítést tett közzé egészségi állapotával kapcsolatban.

Szász Júlia színművész november 21-én posztolt közösségi média-oldalára, ismertette követőivel, hogy halad a felépülése:

„Round 2 Fight”

– írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában – adta hírül a Blikk. A képen a csuklójáról készült fotón egy kórházi szalag látszik. Az üzenet magyarul azt jelenti: jöhet a második menet.

A lap azt írja, a színésznőt a kollégái és a családja próbálja segíteni ebben a nehéz időszakban, ám nemrég egy informátor elárulta, a történtek igencsak megviselték:

„Juli lelkileg meglehetősen rossz állapotban van. A volt osztálytársai, a kollégái összefogtak, próbálják felvidítani, vidám, támogató üzeneteket küldenek neki, de egyelőre nagyon levert”.

Az informátor azt is hozzátette, Szász Júliának még egy ideig segítségre lesz szüksége a mindennapi élethez.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×