eur:
390.69
usd:
366.51
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Nemzeti-baleset: Szász Júlia készen áll a harcra

Múlt héten engedték haza a kórházból Szász Júliát, miután november elején súlyos balesetet szenvedett színésztársával a Nemzeti Színház előadásán. Most harcias hangvételű frissítést tett közzé egészségi állapotával kapcsolatban.

Szász Júlia színművész november 21-én posztolt közösségi média-oldalára, ismertette követőivel, hogy halad a felépülése:

„Round 2 Fight”

– írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában – adta hírül a Blikk. A képen a csuklójáról készült fotón egy kórházi szalag látszik. Az üzenet magyarul azt jelenti: jöhet a második menet.

A lap azt írja, a színésznőt a kollégái és a családja próbálja segíteni ebben a nehéz időszakban, ám nemrég egy informátor elárulta, a történtek igencsak megviselték:

„Juli lelkileg meglehetősen rossz állapotban van. A volt osztálytársai, a kollégái összefogtak, próbálják felvidítani, vidám, támogató üzeneteket küldenek neki, de egyelőre nagyon levert”.

Az informátor azt is hozzátette, Szász Júliának még egy ideig segítségre lesz szüksége a mindennapi élethez.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×