eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatótanácsának elnöke, a Mercedes-Benz Cars vezetője bemutatja a Mercedes-Benz EQV tanulmányautót a Genfi Nemzetközi Autószalon sajtónapján, 2019. március 5-én. A 89. Genfi Nemzetközi Autószalon március 7-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.
Nyitókép: Cyril Zingaro

Zseniális videóval üzent a BMW a Mercedesnek - Mutatjuk, hogy búcsúztatták a konkurencia főnökét

Dieter Zetsche nyugdíjba megy a Daimler éléről, a BMW pedig elképzelte, mihez kezd majd nyugdíjazása első napján a konkurencia vezére.

Dieter Zetsche tizenhárom éven keresztül volt a Daimler igazgatótanácsának elnöke és a Mercedes-Benz első embere. A karizmatikus vezető rögtön a mérnöki diploma megszerzése után, 1976-ban csatlakozott a stuttgarti autógyártóhoz. Idén májusban visszavonul, utódja a svéd Ola Kaellenius lesz, a BMW-nél pedig elképzelték, hogyan telik Zetsche első nyugdíjas napja - írja a Player.hu.

És hát mi mással telhetne a BMW szerint, minthogy - miután búcsút intett a Mecedesnek - kihajt a garázsából egy BMW i8-as Roadsterrel. A videóban azért megköszönték, hogy Dieter Zetsche éveken át inspirálta őket.

Nem ez az első alkalom, hogy a két autógyártó mogul reklámmal üzen egymásnak. Nemrég a BMW centenáriumára készített a Mercedes és a Porsche egy videót, ebben megköszönték a száz év versengést, majd megjegyezték: az előtte lévő harminc év kissé unalmas volt - emlékeztet a Player.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×