INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

bmw

mercedes

dieter zetsche

Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatótanácsának elnöke, a Mercedes-Benz Cars vezetője bemutatja a Mercedes-Benz EQV tanulmányautót a Genfi Nemzetközi Autószalon sajtónapján, 2019. március 5-én. A 89. Genfi Nemzetközi Autószalon március 7-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

Zseniális videóval üzent a BMW a Mercedesnek - Mutatjuk, hogy búcsúztatták a konkurencia főnökét

Infostart

Dieter Zetsche nyugdíjba megy a Daimler éléről, a BMW pedig elképzelte, mihez kezd majd nyugdíjazása első napján a konkurencia vezére.

Dieter Zetsche tizenhárom éven keresztül volt a Daimler igazgatótanácsának elnöke és a Mercedes-Benz első embere. A karizmatikus vezető rögtön a mérnöki diploma megszerzése után, 1976-ban csatlakozott a stuttgarti autógyártóhoz. Idén májusban visszavonul, utódja a svéd Ola Kaellenius lesz, a BMW-nél pedig elképzelték, hogyan telik Zetsche első nyugdíjas napja - írja a Player.hu.

És hát mi mással telhetne a BMW szerint, minthogy - miután búcsút intett a Mecedesnek - kihajt a garázsából egy BMW i8-as Roadsterrel. A videóban azért megköszönték, hogy Dieter Zetsche éveken át inspirálta őket.

Nem ez az első alkalom, hogy a két autógyártó mogul reklámmal üzen egymásnak. Nemrég a BMW centenáriumára készített a Mercedes és a Porsche egy videót, ebben megköszönték a száz év versengést, majd megjegyezték: az előtte lévő harminc év kissé unalmas volt - emlékeztet a Player.

Nyitókép: Cyril Zingaro
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018