eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb angol válogatott futballista keveredett szexbotrányba

Újabb angol focistáról járja az a hír, hogy megcsalta párját: ezúttal Peter Crouch állítólagos partnere, egy tizenéves prostituált pakolt ki.

Frank Lampard, John Terry, Ashley Cole - ők azok az angol labdarúgók, akikről idén kiderült, hogy megcsalták a párjukat, és most csatlakozott hozzájuk Peter Crouch is. A Tottenham Hotspur játékosáról egy tizenéves prostituált állítja, hogy 800 fontot (270 ezer forint) fizetett neki egy "menetért" egy taxi hátuljában, illetve egy szállodában.

A Daily Mail vasárnap megpróbálta beszélni Crouch menedzserével, aki nem volt elérhető, klubjánál pedig nem nyilatkoztak az ügyben.

Megszólalt ugyanakkor a focista menyasszonyának, Abigail Clancynek egy ismerőse, aki szerint a 24 éves modellt nagyon megviselte a hír. A szőke szépség mostanáig állítólag csak telefonon tudott beszélni a párjával, addig pedig nem akar dönteni a kapcsolat befejezéséről vagy folytatásáról, amíg Crouch el nem mondja neki személyesen, mi történt.

A 19 éves prostituált állítása szerint a focista, aki egy volt osztálytársa legénybúcsújára érkezett Spanyolországba, azután "vette igénybe" a szolgáltatásait, hogy Fabio Capello szövetségi kapitány ismertette az angol válogatott magyarok ellen készülő keretét, amelyből kimaradt.

A magát Monica Mintnek nevező, algériai származású lány azt mondta, egy madridi szórakozóhelyen találkozott Crouch-csal, akivel taxiba szállt. Ott a focista ezer eurót fizetett neki, amiért meg is dolgozott. Később bejelentkeztek egy hotelbe is.

"Peter nagyon szerény és kedves volt" - jellemezte a Crouch-ot a lány, aki azt állítja, hogy volt már dolga több spanyol futballistával is. "A spanyol játékosok arrogáns dívák, akik utcalányként kezeltek. Azt nem mondanám, hogy Peter jól néz ki, de nagyon aranyos fiú" - tette hozzá.

Monica, mint mondta, nem tudott arról, hogy a focista jegyben járt - több mint egy éve adott gyűrűt kedvesének. "Nem tudom elhinni, hogy olyasvalakinek fizetett a szexért, mint én, amikor ennyire gyönyörű nő várja otthon" - jegyezte meg a lány.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×