eur:
389.65
usd:
362.8
bux:
67987.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Diszlexiás, ezért száguldozott

Több mint 170 kilométerrel száguldozott Angliában egy autós, aki azzal indokolta ezt, hogy olvasási nehézségei vannak.

Matthew Cook Falmer és Hollingbury között száguldozott Angliában kocsijával az A 27-es úton. Az egyik aggódó szemtanú hívta a rendőröket, akiknek sikerült elfogni a 40 éves férfit.

A 100 kilométer per órás sebességkorlátozást figyelmen kívül hagyva 171 kilométerrel száguldozott az autós, aki a Daily Telegraph tudósítása szerint halálos beteg, gyorshajtás közben pedig cigarettázott és mutogatott a többi vezetőnek, ahogy megelőzte őket.

Amikor a bíróságon megkérdezték, miért hajtott ilyen gyorsan, Cook azzal védekezett, hogy diszlexiás, és nem tudja rendesen leolvasni a jelzőn, hogy mennyivel megy. A veszélyes vezetéssel vádolt férfinak végül három évre bevonták a jogosítványát.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×