eur:
389.72
usd:
362.19
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Ötven éve titkolja az amerikai kormány a földönkívüliek létezését?

Nemcsak arra van bizonyíték, hogy már jártak földönkívüliek a Földön, hanem arra is, hogy az amerikai kormány 1947 óta tud a létezésükről - állítja a közismert ufókutató, Stanton Friedman.

A nukleáris energiával foglalkozó fizikus tizennégy éven keresztül dolgozott titkos projekteken, az 1970-es évek óta azonban elsősorban a földönkívüliek létezését kutatja - eddig több mint hétszáz előadást tartott különböző amerikai és külföldi egyetemeken.

"Ez egy kozmikus Watergate-botrány, az évezred legnagyobb sztorija. Az amerikai kormány 1947 óta tisztában van azzal, hogy léteznek földönkívüliek, mégsem szólnak erről egy szót sem" - mondta Stanton Friedman. A fizikus legújabb, Science Was Wrong című könyvében kiemelte, ma sincs hiány olyan nyilatkozatokból, amelyek cáfolják az "idegenek" létezését.

Bár az elmúlt évtizedekben több kutató is foglalkozott a földönkívüliek kérdésével, leggyakrabban Friedman hangoztatta véleményét. "Bosszant, hogy a kaliforniai SETI Institute kutatói azt állítják, hogy ufók nincsenek. Pedig az semmit nem jelent, hogy a saját eszközeikkel nem tudták bizonyítani a létezésüket" - mondta. Friedman korábban többször is úgy nyilatkozott, teljesen biztos abban, hogy 1947. július 2-án egy "repülő csészealj" csapódott be Roswell térségében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×