eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Alexander Albon, a Toro Rosso thaiföldi versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 2-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Gyors váltás - Gasly távozik a Red Bulltól, megvan az utódja

Már szeptember elsején, a Belga Nagydíjon az új felállásban szerepel a két érintett csapat.

A thaiföldi Alexander Albon a Red Bull csapatánál versenyez a Forma-1-es idény további részében, a Toro Rosso-istállónál megüresedett helyét pedig a francia Pierre Gasly foglalja el.

A Red Bull-csapat hétfői közleménye szerint az idényből hátralévő kilenc futamon értékelni fogják Albon teljesítményét, hogy megalapozott döntést hozhassanak arról, ki lesz a holland Max Verstappen csapattársa a Red Bullnál a következő szezonban.

Az eddigi 12 futam során Gasly 63 pontot szerzett a Red Bull színeiben, és a legjobb eredménye a monacói ötödik hely volt, Albon pedig 16 pontot gyűjtött, legjobbja a németországi hatodik helyezés volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×