eur:
396.46
usd:
368.98
bux:
69661.21
2024. június 20. csütörtök Rafael

Új európai biztosokat hallgatott meg az Európai Parlament

Az Európai Parlament illetékes bizottságai hétfőn este Strasbourgban meghallgatták Jacques Barrot igazságügyi és Antonio Tajani közlekedési biztosjelöltet. Az Európai Bizottság francia tagja egyebek között a megkülönböztetés minden formáját tiltó jogszabály előkészítését jelentette be, míg a brüsszeli bizottságba az EP-ből átülő Tajani a kiemelt uniós közlekedési programok folytatásának garantálására tett ígéretet.

Meghallgatták az Európai Parlament illetékes bizottságai hétfőn este Strasbourgban Jacques Barrot igazságügyi és Antonio Tajani közlekedési biztosjelöltet.

Az Európai Bizottság - valójában csak tárcát váltó - francia tagja egyebek között a megkülönböztetés minden formáját tiltó jogszabály előkészítését jelentette be, míg a brüsszeli bizottságba az EP-ből átülő Tajani a nagyszabású uniós közlekedési programok folytatásának garantálására tett ígéretet.

A parlament várhatóan még a héten szavazáson hagyja jóvá a két biztos megbízatását, kiegészítve ezzel a jövő ősszel leköszönő brüsszeli "uniós kormányt".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 19. 20:37
×
×
×
×