eur:
394.44
usd:
370.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Karácsony Gergely főpolgármester beszél a 26. Budapest Pride felvonulás célállomásán, a Tabánban 2021. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Karácsony Gergely új ötlete: még egy jelöltvitát akar - videó

Azt javasolja, beszéljenek arról, ki mit kínál az országnak.

Facebook-videóval jelentkezett csütörtök reggel - a második előválasztási forduló kezdete előtt három nappal - Karácsony Gergely főpolgármester, ellenzéki kormányfőjelölt-jelölt.

Szerinte "végre arról kellene beszélni, ki mit kínál az országnak", mert az elmúlt néhány napban erről kevesebb szó volt.

Rögvest üzent is Márki-Zay Péternek, megismételve,

"akik közvélemény-kutatásokból akarják kiolvasni, hogy mi helyes és mi helytelen, el fognak bukni",

belső iránytű kell.

Vitára is hívta Dobrev Klárát és Márki-Zay Pétert a második forduló előtt (szombaton) abban a témában, ki mit kínál az országnak.

Ismert, Márki-Zay Péter szerdán közvélemény-kutatási adatokra hivatkozva jelezte, azok alapján Karácsony Gergelynek vissza kellene lépnie az ő javára, erre reagált a főpolgármester úgy, hogy semmiképp sem lép vissza, majd szerda esti, 3 órásra nyúlt egyeztetésük után véglegesült, egyikük sem fog visszalépni, így a második előválasztási fordulóban három miniszterelnökjelölt-jelölt csap össze.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×