eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Dobrev Klára: nem foglalkoztat, hogy lesz-e visszalépés

A DK politikusa reagált riválisai megszólalásaira.

Karácsony Gergely szerdán bejelentette, hogy nem lép vissza a miniszterelnök-jelölti verseny második fordulója előtt, Márki-Zay Péter pedig arról beszélt, hogy a közvélemény-kutatási adatok neki kedveznek. A két jelölt már napokkal ezelőtt megegyezett az együttműködésről, szerdán is tárgyalnak.

Dobrev Klára a Facebookon reagált az eseményekre.

"Nekem az előválasztás nem százalékokról, esélylatolgatásról és taktikázásról szól, hanem arról a történelmi küldetésről, hogy jövő tavasszal legyőzzük Orbán Viktort és rendszerét. Engem csak ez érdekel" - írta.

A DK-s jelöltet nem foglalkoztatja, hogy lesz-e visszalépés vagy sem.

"Én a már kiesett és a még versenyben lévő miniszterelnök-jelöltekre is kollégaként, szövetségesként tekintek, mert biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkra szükség lesz a kampányban és a kormányváltás után is. Meggyőződésem, hogy a kormányváltás azon fog múlni, hogy képesek leszünk-e felrázni az egész országot, hiszen csak Budapestről nem lehet kormányt váltani. Én ezen dolgozom jelenleg" - közölte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×