eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Fiatalok a Hajógyári-szigeten a 29. Sziget fesztivál kezdete előtti napon, 2023. augusztus 9-én. Az idei fesztivált augusztus 10. és 15. között rendezik meg, amelyen több mint ötven programhelyszín lesz, 62 ország művészei lépnek fel különböző műfajokban és csaknem kétszáz magyar résztvevő lesz.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Nagy változás a Sziget fesztiválnál – gigantikus pénzt fizetnek

Hihetetlen összegért váltott tulajdonost a legnagyobb hazai fesztivál anyacége

A KKR magántőkealap megvette a többek között a Sziget fesztivál mögött is álló rendezvényszervező céget – írja a vg.hu.

A Financial Times információi szerint a vételár 1,3 milliárd font (több mint 600 milliárd forint) lehet a Superstruct Entertainment nevű vállalkozásért, melynek rendezvényein tavaly mintegy hétmillió ember fordult meg.

A Superstruct a Sziget mellett több mint 80 fesztivált szervez szerte Európában és Nagy-Britanniában, többek között a németországi Wacken Open Air fesztviált, vagy a dán Tinderboxot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elképesztő eredményt produkált Oroszország legmodernebb harckocsija Ukrajnában

Elképesztő eredményt produkált Oroszország legmodernebb harckocsija Ukrajnában

A Vlagyimir Putyin által egykor "a világ legjobb harckocsijának" is nevezett T-90M harckocsi veszteségszáma átlépte a 100 darabot az orosz-ukrán háború veszteségeit számba vevő Oryx-blog szerint. Enyhe furcsaság, hogy a háború elején az elemzők mindössze 67 darabot tartottak belőle számon, ami nagy valószínűséggel azt jelzi: ebben az esetben az orosz hadiipar képes volt lépést tartani az igényekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×