eur:
395.08
usd:
371.07
bux:
65119.05
2024. április 19. péntek Emma
Az 1-es villamos halad az Etele térig meghosszabbított új pályaszakaszon 2019. július 9-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Rendőrök lepték el az 1-es villamost

Droggyanú, "köztisztaságsértő cselekmény" és mások "a Hős utca" villamosvonalán.

Ismét az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a BKK hétfőn az MTI-t.

A közleményben emlékeztettek, hogy a közösségi közlekedési eszközökön az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a BRFK és a BKK a nemrégiben kötött stratégiai partnerség alapján.

Múlt szerdán az 1-es villamos megállóhelyeit és környéküket ellenőrizték. Az akció során a rendőrök

koldulás miatt négy esetben intézkedtek,

két szabálytalan gyalogossal szemben eljárást kezdeményeztek, közterületi alkoholfogyasztás miatt pedig egy szabálysértési feljelentést tettek.

Köztisztasági szabálysértés miatt egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, míg három emberhez mentőt kellett hívni. Elfogtak egy 44 éves férfit, aki kábítószer-fogyasztás jeleit mutatta - közölték. A közleményben hangsúlyozták, a BKK és a BRFK a stratégiai együttműködésben "kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát". A megállóhelyeket és környéküket, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban - írták.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×