INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

bkk

2020.03.27. 14:36

Közbeszerzést von vissza a járvány miatt a BKK

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt ellehetetlenült a jegyautomaták üzemeltetéséről és fejlesztéséről szóló közbeszerzés határidőre történő, jogszerű lebonyolítása, ezért azt visszavonják.
2020.03.26. 10:54

Még tovább csökkenti járatai számát a BKK

A szombati menetrenden alapuló, de számos frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító menetrendet vezet be munkanapokra a BKK április 1-jétől, szerdától, mert a 80-90 százalékkal visszaesett utasszám nem indokolja a tanszüneti közlekedési rend további fenntartását. Csúcsidőben a metró-, valamint a nagyobb forgalmat bonyolító villamos- és buszvonalakon továbbra is a forgalomhoz mérten sűrű járatindulásra lehet számítani.
2020.03.19. 08:11

A BKK átállt a tanításnélküli menetrendre

A tanítási szünetben érvényes menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok, mivel a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként ideiglenesen nem látogathatják az iskolákat a tanulók.
2020.03.18. 06:26

Koronavírus - Új menetrend lép életbe a tömegközlekedésben

Csütörtöktől a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok, mivel a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként ideiglenesen nem látogathatják az iskolákat a tanulók.
2020.03.16. 19:55

Ritkítja járatait a BKK

Csütörtöktől tanítási szüneti menetrend szerint indulnak a járatok Budapesten a koronavírus-járvány miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV.
2020.03.11. 10:15

Egyre kétségesebb, lesz-e elég BKV-busz őszre

Napokon belül aláírhatja a főváros vezetése és a kormány a metrópótló buszok vásárlását célzó támogatási szerződést, amint lezárulnak a technikai egyeztetések - erősítette meg a Népszavának Fürjes Balázs miniszteri biztos. Ha ezt januárban megteszik, több buszt vehetett volna a pénzre eddig hiába váró BKV és nem lenne kétséges az sem, hogy leszállítják azokat, mire a metrófelújítás belvárosi szakasza csúcsra jár.
2020.03.05. 07:47

BKK-vezér: több híd felújítása is csúszhat

A Lánchíd felújításához hasonlóan várhatóan még a tavasszal feltételes közbeszerzési eljárást írnak ki a 3-as metró aluljáróinak felújítására és akadálymentesítésére, amely 17-18 milliárd forintból valósulhatna meg - mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezérigazgatói posztját februártól betöltő Varga Ivett.
2020.03.03. 16:37

Indulhat a Lánchídhoz kapcsolódó területek újratervezése

Már le is szerződött a BKK a Széchenyi Lánchídhoz és a budai Váralagúthoz kapcsolódó közterületek megtervezésére, nettó 236,6 millió forintért. Az persze kérdéses, hogy a fővárosi forráshiány miatt mikorra és mennyiért, és az is, hogy az elkészült terveknek megfelelően valósulhat-e meg a rekonstrukció és fejlesztés.
2020.03.01. 09:10

Korlátozások jönnek Budapest belvárosában

A BKK arra kéri az autóval közlekedőket, hogy ma délután és este kerüljék el a Szent Gellért tér és a Vértanúk tere környékét, mert a lezárt területekre nem tudnak majd behajtani.
2020.02.26. 18:19

A BKK azt kéri utasaitól, hogy a metrópótlás idején sétáljanak is

A vállalat arra készül, hogy a belvárosban is zökkentőmentes legyen a 3-as metró felújítása alatt a buszos pótlás - fogalmazott az InfoRádiónak adott nagyinterjújában Varga Ivett, a BKK vezérigazgatója, aki kiemelte: van elég jármű a pótláshoz, de más vonalakon is sűrűbb lesz a járatok közlekedtetése.
2020.02.24. 15:02

Korlátozásokra kell számítani a Vértanúk tere környékén

Rendezvény miatt lezárják a fogalom elől a Kossuth Lajos teret és a Vértanúk terét kedd délelőtt, ezért egyes közösségi közlekedési járatok rövidített útvonalon vagy kerülő úton közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
2020.02.24. 12:30

Az új BKK-vezér szerint reális, hogy a Lánchíd kerékpáros híd legyen

Még ebben az évben szeretné elindítani a főváros új e-jegyrendszerének a projektjét, ami néhány éven belül egy működő rendszer lesz – fogalmazott a BKK új vezérigazgatója. Varga Ivett a Lánchíd felújításáról és a mikromobilitási szolgáltatásokról is nyilatkozott.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018