INFORÁDIÓ
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta

bkk

2021.10.22. 18:06

Járatbővítést jelentett be a BKK

Sűrűbben és hosszabb üzemidőben jár október 25-től, hétfőtől a 100E reptéri gyorsjárat. A Budapest belvárosa és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között kényelmes és közvetlen összeköttetést biztosító járat a reptérről egészen 1.05-ig indul, és az autóbuszok - forgalmasabb napokon - 20 helyett 15 percenként követik egymást az esetleges zsúfoltság elkerülése érdekében. A 100E reptéri járat továbbra is egyedi díjszabás szerint vehető igénybe, egy jegy 900 forintba kerül.
2021.10.13. 08:23

Új jogszabályok kellhetnek a testkamerák alkalmazásához – igény volna rá

Egy hónapja teszteli a testkamerákat a mentőszolgálat, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az összes dolgozó mikor kapja meg ezeket az eszközöket, és pontosan mire használják majd azokat. Testkamerát már a MÁV és a BKK is adott a kalauzainak, mert rendszeresen megtámadják őket. Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint ezeknek a berendezéseknek a használatához valószínűleg új jogszabályok is kellenek. 
2021.10.01. 16:20

Ezernyi hibát kell javítani a Lánchídon

Több ezer ponton vizsgálják át a Lánchíd bennmaradó acélszerkezetét, majd egyedi tervek alapján végzik el rajta a helyszíni javításokat a szakemberek. A szükséges munkákat ütemezetten követi az új acél pályatáblák beépítése.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018