eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap
Nyitókép: Facebook/Novák Katalin

Lemondási ügy - teljes a zűrzavar a közösségi médiában közölt magyarázkodással kapcsolatban

Egy Facebook-oldalon hosszú levél jelent meg, amelyet a kegyelmi ügyben érintett K. Endre fogalmazott volna meg. Felesége azt mondja, hogy kamu a bejegyzés.

A Blikk beszélt a Novák Katalintól kegyelmet kapott férfi feleségével. Ő azt mondta a lapnak, hogy nem a férje írta a posztot.

Nincs közünk semmihez - mondta az asszony, majd közölte, továbbra sem szeretnének nyilatkozni az ügyben és letette a telefont. A levél egyébként igen hosszú és részletes magyarázkodás az ügyről.

A volt bicskei igazgatóhelyettes nevében írt, hamis poszt még a lemondások előtt került fel az internetre, nagyjából szombaton délben.

Frissítés!

A lap később azt közölte, hogy a feleség felhívta őket az előző telefon után. Azt mondta félreértés történt, és mégis férje fogalmazta meg a Facebookon közzétett szöveget, és K. Endrétől származik az a 12 oldalas levél, melyben a férje szemszögéből írják le az eseményeket.

Címlapról ajánljuk

Bácsi Péter: nem fér bele több baki!

A Magyar Birkózók Szövetségének szakmai igazgatója azt mondta az InfoRádióban, hogy idén a szokatlan időpont miatt háttérbe szorult az Európa-bajnokság, inkább az áprilisi bakui és a májusi isztambuli olimpiai kvalifikációs versenyen kell majd jól teljesíteniük a magyar birkózóknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Folytatódik az orosz előretörés, nyugati vezetők sora érkezik Kijevbe – háborús híreink szombaton

Folytatódik az orosz előretörés, nyugati vezetők sora érkezik Kijevbe – háborús híreink szombaton

Ma éppen két éve, 2022. február 24-én támadta meg Oroszország Ukrajnát. Az évforduló alkalmából több nyugati vezető is Kijevbe látogatott, várhatóan több védelmi megállapodást kötnek Ukrajnával. Az Egyesült Államokbana republikánus képviselők még mindig blokkolják az Ukrajnának szánt támogatási csomagot. Az orosz hadsereg továbbra is komoly erőkkel támad a keleti fronton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×