eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A saját ócskaságai rejtették el a nő holttestét

Saját otthonában találták meg egy három hete keresett angol nő holttestét, noha két nyomozó már az eltűnés bejelentése után átvizsgálta a házat.

Az 59 éves Falcon O'Sullivant augusztus 22-én látták utoljára, majd miután a hozzátartozói értesítették eltűnéséről a rendőrséget, két nyomozó átvizsgálta a nő Eastleight-i, Hampshire grófságban lévő házát.

Ott meglehetősen nagy kuplerájt találtak, mivel a lakás tulajdonosa mindenféle tárgyat gyűjtögetett, telezsúfolva velük az összes szobát. Mivel a rendőrök nem túrták szét az összes halmot, azzal zárták a keresést, hogy Falcon O'Sullivan nincs a házban.

Vasárnap aztán egy különleges keresőcsapat ismét elment a lakáshoz, és a nyomozók alaposabb munkát végeztek a kollégáiknál, mert mintegy félórás munkával végül sikerült fellelniük a rejtett helyen lévő holttestet.

A nő hozzátartozó nem panaszkodtak az egyenruhások munkájára, és elismerték, hogy rokonuk gyűjtögető életmódja miatt nehéz dolga volt a hatóságnak. A helyi rendőrség egyik munkatársa ugyanakkor elmondta: felülvizsgálják az eljárásrendjüket.

A nyomozók szerint egyébként nem történt bűncselekmény a nő halálával összefüggésben.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×